Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » S. O. S mitől van ez?

S. O. S mitől van ez?

Figyelt kérdés

mostanában a temető jár az eszemben meg az öngyilkoság

meg sokat vagyok szomorú nagyon de nagyon érzékeny vagyok sokszor jár a fejemben hogy végzek magammal. Lelkileg nagyon meg vagyok roncsolva és nemtom mért van ez nem vagyok boldog nem tudok őrűlni semminek inkább öngyilkos akarok lenni!!

2012. aug. 14. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Jól van. Ha ezt akarod.

De gondolj bele, mi van, ha nincs mennyország/pokol/reinkarnáció, csak a semmi. Akkor már biztos nem lenne semmi esélyed boldogságra. Inkább hozd ki a legjobbat ebből az életedből, hisz csak egy van. Ne dobd el feleslegesen.

Amúgy mi történt, hogy ilyen lettél?

2012. aug. 14. 21:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Talán mert túl sokat foglalkozol magaddal. Figyelj, hallgass másokra (azokra is, akik nem élnek már, de könyvekben szólnak hozzánk), lehetőleg ne olyan attitűddel, hogy "úgyis tudom, mivel jönnek folyton". Kifelé nézz!
2012. aug. 15. 09:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!