Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tik féltékenyek lennétek?

Tik féltékenyek lennétek?

Figyelt kérdés
Ha kapcsolatban lennétek...És a csajod fiukkal csettelgetne,de ck baráti alapon (aztállítja),megfoná egy fiú hasát,de azt is ck baráti alapon...akkor elmegy sétűlni egy fiuval aki szeretne vele játni de már visszautasitotta,de ck barátok...meg lepuszili egy fiu ö viszont hagyja...!! MIitcsinélnátok fiuk ? szakitanátok? v féltékeny lennél? v ez igy van rendjén.. ?
2012. szept. 6. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Fiú hosszú ú, olyan nincs hogy TIK, a ck-t illene csak szónak leírni, mert sejtem nem a Calvin Klein céget érted ezalatt, a v gondolom vagy akar lenni és nem egy kisbetűs fizikai jel... őő, szóval nincs rendjén.
2012. szept. 6. 22:46
 2/8 A kérdező kommentje:

Csak-ck

fiu-fiú ............. és TUDOM !!! válasz ?

2012. szept. 6. 22:56
 3/8 anonim ***** válasza:

:)

Nem akarok grammarnazi lenni, csakhát... na..

Nézd, neked kell ismerni a barátnődet, a cseteléssel alapjában véve semmi probléma.. mi az hogy lepuszil? Megpuszilják egymást köszönve? Nem hiszem hogy gáz lenne.

A hasfogdosás viszont már nem ennyire oké, ha többször is csinálja, de azt se mindegy, hogy hogy, szóval hogyan viselkedik közben..

2012. szept. 6. 23:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez szerinteml nem csak mármint "ck" baráti alap.
2012. szept. 7. 00:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Tehát nem csak baráti alapon csinálja.
2012. szept. 7. 00:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ba*d ki,tényleg nem szoktam leugatni másokat helyesírási hiba miatt,én is hibázok jópárszor mert gyorsan írok de a te helyesírásod az valami förtelmes.Csukott szemmel helyesebben tudnék írni mint te.Ne lógd el a nyelvtan órákat legalább az alapokat tanuld már meg könyörgöm!
2012. szept. 7. 03:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy dugják. Már rég szakítani kellett volna...
2012. szept. 7. 08:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha a csajom fiúkkal chatelne, az még OK. Ha már a hasát fogdosná, annak nem örülnék. Ha elmegy vele sétálni, az is belefér, hiszen lehetnek régi ismerősök. Ha a fiú úgy puszilgatja, hogy nem a rokona, és a csajom hagyja, azt tuti szóvá tenném.

(amúgy ez a szó "lepuszili" nagyon tetszik :D megreformáltad a magyar nyelvet :D )

2012. szept. 7. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!