Döntenél az életemről?
1: Maradjak továbbra is a 4 fal között, ahol semmit nem csinálok egész nap csak ülök és utálom magam de legalább eltartanak és semmi dolgom.
2: Nyírjam már végre ki magam mert semmi értelme az életemnek.
3: Menjek el innen jó messzire, ahol valószínűleg egy csöves lesz belőlem vagy éhenhalok valahol, de előtte talán még sikerül élnem is pár napot...eddig nem éltem, csak voltam itt mint egy nagy rakás sz*r.
Nemtom mi mást tehetnék...ha egyik sem jó akkor találjatok ki nekem valami mást.
25/L
Hát nem tudom...egyik se tetszik...Mi lenne ha vinnél egy kis "mozgást" az életetbe:D
Mozdulj ki a négy fal közül de nem kell olyan messzire menned...Barátkozz ismerkedj csinálj valamit más emberekkel..Egyépként miért utálod magad?
Nem szeretnék dönteni az életedről, erről csak te dönthetsz...
Azt azért megjegyezném, hogy más alternatíva is létezik, nem csak ez az általad felsorolt 3 lehetőség!
Én el tudnám azt is képzelni, hogy otthon élek (ahol eltartanak), de igyekszem hasznossá tenni magam, igyekeznék munkát vagy megfelelő végzettséget szerezni ezalatt az idő alatt, míg eltartanak!
Igyekeznék munkát keresni magamnak, hogy ezután ne legyek eltartott, saját erőből lakáshoz (legalább albérlethez!) juthassak, el tudjam magam tartani saját erőmből!
Hány éve csinálod már, hogy "csak ülsz a 4 fal között és utálod magad" ???... 8-o
3 , már akkor inkább.
ÉLJ! Mi fenének van az élet , hogyha nem élsz vele ?? Menjél ki a szobából szedd össze magad és inkább élj még 10 évet ( de ha lehet és a csöves sztornó akkor még vagy 50et), de úgy , hogy abba legyenek olyan pillanatok , tettek ,élmények , amit soha nem fogsz elfelejteni , és mások sem!
ja annyit még hozzátennék, hogy egyedül a hozzáállásodon kéne változtatni szvsz.
előző voltam.
Szia!
Én asztrológus vagyok kérlek küldj nekem pontos születési dátumot év hó nap óra perc hely.
Megnézem.
ma 07:07, aki asztrológus
Nekem is tudnál segíteni vhogy? Elküldhetném neked a születési adtaimat?
Nagyon rossz minden. Fontos dolgokról kell/kellett mostanában döntenem, amit szeretnék azt sajna nem lehet, anyuék anyagi helyzete miatt, minden nagyon összejött, nem tudom mi lesz, komolyan... Bár sejtem, h nem lehet, amit annyira akarok MÉG. De ha ennyi évet már kibírtam, akkor mégegyet is kibírok. 18 /lány vagyok. Főleg anyum miatt érdekel az asztrológia, amit írtál. Ha nem gond akkor írok neked privibe, csak előtte megkérdezem tőled...
Kérdező te is ezt tedd: Küzdj! Bár változtatnod kell, mert anélkül tényleg semmi értelme nem lesz.
25 éves vagy. Kezdj el élni, és ne úgy legyél csak, mint egy nagy rakás sz.r. Nem csak olyan melók vannak, ahol emberekkel kell foglalkozni. Ki tölthetsz ilyen teszteket is, neten vannak, ahol kérdéseket tesznek fel, és azok alapján dobnak ki szakterületeket, és azon belül tudsz nézelődni. ( Pl az epalya.hu-n is van ilyen, csak asszem regelni kell). Vagy pszichológiai tanácsadásra is mehetsz, pályaorientáció v vmi ilyesmi, ahol segítenek választani.
De tenned is kell érte! Ne mástól várd a változást, úgy soha az életbe nem fog változni semmi, marad miden így.
Persze ha tényleg nem is akarsz dolgozni, akkor nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!