Pattancs kérdése:
át enged a tanár a pótvizsgán?
Figyelt kérdés
Már csak 2 napom van.Az évszámokat, a személyeket, a földrészeket,és az 1848.márc.15.-án történt eseményeket és helyeket meg tanultam sorrendben.De a fogalmakat amiből van 20 azokból egyetsem.De ha mondom a tanárnak hogy a fogalmakból ha lehet ne tesssék kérdezni mert nem talultam őket, másból bármit kérdezhet.szerintetek? :SS2012. aug. 26. 13:30
1/15 anonim válasza:
Ha az alattad lévő osztályból ismersz embereket, könnyebb lesz beilleszkedni.
Lehet jót fog tenni a +1 év, mert az érettségin már nincs kifogás, ott annyit érsz el amit tudsz.
2/15 A kérdező kommentje:
most ezzel azt akarod mondani hogy megbukok? o_O :O
2012. aug. 26. 13:42
4/15 A kérdező kommentje:
öööm.. nem :D Patricia vagyok :P
2012. aug. 26. 13:49
5/15 anonim válasza:
Ha ilyen a helyesírásod, akkor esélytelen és tényleg jobb, ha visszalépsz egyet. :D Az igekötőket is jól átnézhetnéd!
6/15 anonim válasza:
Senki nem fogja tudni hogy milyen a tanárod és hogyan fog hozzáállni a dologhoz. Valaki azt mondja, hogy a pótvizsgán úgyis átenged, más szerint ha nem tudod akkor nem fog sikerülni.
De az biztos, hogy ha egy pótvizsgát sem tudsz megcsinálni (és úgy tűnik ez egy érettségi tantárgy), akkor az érettségi is húzós lesz. Ha nem is buksz meg, akkor az alacsony elért pontszám miatt kicsi az esélye a felsőoktatásban továbbtanulásnak (ha tervezed). Mert ott egy vizsga nem hasonlítható az érettségi egyszerűségéhez, főleg amikor hetente több is vár rád.
8/15 A kérdező kommentje:
itt gépen leszarom a helyesírást -.-" amugy is történelemről beszélek -.-"
2012. aug. 26. 13:51
9/15 A kérdező kommentje:
nem nem vagyok cigány
2012. aug. 26. 13:52
10/15 anonim válasza:
Amúgy meg érdekes, hogy 2 hónap alatt nem tudtál mindent megtanulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!