Mit tegyek, ha utálok élni?
Figyelt kérdés
Gyűlölök élni. Egy rakás szerencsétlenség vagyok. Nincsenek életcéljaim,nincsenek barátaim, van egy szerető párom és családom de én mégis nullának érzem magam, egy szürke kis senkinek.. Ha meghalnék senkinek nem hiányoznék. Többször elgondolkoztam az öngyilkosság gondolatán is, de félek megtenni, pedig az lenne a legjobb megoldás tudom, akkor legalább nem szenvednék többet..Minden nap sírok, imádkozok, hogy érjen valami baleset,amibe meghalok vagy derüljön ki hogy halálos beteg vagyok. De semmi. Évek óta ebben reménykedek.
Tudom, ez kicsit beteges, de nem tehetek róla:(
2012. aug. 23. 19:28
12/19 A kérdező kommentje:
Igen megnéztem, már régebben is láttam a videót! Le a kalappal előtte, neki nagy akaratereje van. De sajnos nem minden ember egyforma. Ő igaz, hogy hiányos végtagokkal született mégis látszik rajta, hogy szereti az életet és elfogadta magát olyannak, amilyen. De én sajnos nem vagyok olyan, egészségesen születtem, mondhatni mindenem meg van ami fontos az életben: család, szerelem és jó anyagi körülmény. Mindezek ellenére nincs elég akaraterőm ahhoz, hogy tovább éljek. Minden nap azért imádkozok, hogy legyen erőm megtenni amit meg akarok tenni. Legyen hozzá elég merszem, évek óta erre vágyom.
2012. aug. 23. 20:11
13/19 anonim válasza:
Rengeteg félelem van benned,félsz szembe nézni a problémáiddal,félsz a haláltól,félsz ha elhagy a párod,mi lesz veled... És ez megakadályoz egy csomó mindenben,hogy bármit is elérj az életben.Családod,barátod nem tud lelket önteni beléd,velük szoktál beszélgetni ilyen dolgokról?Rengeteg erőt tud adni egy szerető,támogató család és a barátod.
15/19 anonim válasza:
Talán egy pszichológus tud rajtad segíteni...
16/19 anonim válasza:
Megértem az érzésedet én is éreztem így elég sokszor,örülj neki,hogy van családod szerető családod nekem ez nem nagyon adatott meg. Örülj,hogy élhetsz az élet egy csodás ajándék.És a párodnak biztosan fontos vagy nem teheted ezt meg vele és a családoddal sem hogy eldobod az életedet. Fel a fejjel! <3
17/19 anonim válasza:
Istennek még terve van veled, ezért ne aggódj..Szeret téged, és pár év múlva hidd el, hogy boldog leszel:) Ha a családod és a párod szeret, akkor nincs semmi gond:) Fel a fejjel!:)
18/19 Dinka1017 válasza:
Szia.Lehet tudni rólad valamit?Hogy alakult az életed?
19/19 anonim válasza:
Mi újság még mindig depis vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!