Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha utálok élni?

Mit tegyek, ha utálok élni?

Figyelt kérdés

Gyűlölök élni. Egy rakás szerencsétlenség vagyok. Nincsenek életcéljaim,nincsenek barátaim, van egy szerető párom és családom de én mégis nullának érzem magam, egy szürke kis senkinek.. Ha meghalnék senkinek nem hiányoznék. Többször elgondolkoztam az öngyilkosság gondolatán is, de félek megtenni, pedig az lenne a legjobb megoldás tudom, akkor legalább nem szenvednék többet..Minden nap sírok, imádkozok, hogy érjen valami baleset,amibe meghalok vagy derüljön ki hogy halálos beteg vagyok. De semmi. Évek óta ebben reménykedek.

Tudom, ez kicsit beteges, de nem tehetek róla:(

2012. aug. 23. 19:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
5%
Ha van családod, akkor van kinek hiányozni.
2012. aug. 23. 19:33
 2/19 anonim ***** válasza:
4%

Van akinek még szerető párja sincs és családja sincs,sőt senkije sincs...,Ő mit szóljon?? Miért vagy Te egy rakás szerencsétlenség,mert ezt gondolod magadról?Miért nem az ellenkezőjét?Tudod milyen teremtő ereje van a gondolatoknak?Látod téged is ide juttatott....

Gondolj bele ha pozitivan fognád fel az életed és pozitivan gondolnál magadra miket elérhetnél!

2012. aug. 23. 19:36
 3/19 A kérdező kommentje:
Az lehet, de én nem akarok így élni:( Utálok kimenni az utcára, emberek közé menni:( Egy kicsi önbizalmam sincs. Úgy érzem, hogy egy senki vagyok. Az keserít el a legjobban, hogy a családomon és a páromon(ő is ki tudja meddig lesz velem-mert lehet a kapcsolatunk sem tart örökké) nincs senkim. Ha ő elhagy egyedül maradok:(
2012. aug. 23. 19:37
 4/19 anonim ***** válasza:
És ki/kik vagy mi vette el az önbizalmad?Nem vagy megelégedve a külsőddel?Bocs a sok kérdésért csak próbálok rájönni,hogy miért érzed magad egy nullának.
2012. aug. 23. 19:43
 5/19 A kérdező kommentje:

Igazából soha sem volt önbizalmam. Mindig félve mentem ki az utcára, sőt ha tehetem ki sem megyek napokig. Volt hogy 1-2 hétig a házba be voltam zárkózva. Nem élet az ilyen, ezért is gondolkozok,hogy hogyan vethetnék véget mihamarabb a szánalmas kis életemnek, de félek megtenni..

Pedig tudom, hogy ettől minden jobb lehet...

2012. aug. 23. 19:47
 6/19 anonim válasza:
Hallgasd meg: ismerős arcok-mennyit ér c számát...majd gondolkodj el...vagypedig Holtidő-ha túl késő. Ha nem akarod az életet,gondolj arra,hogy van aki akarta,és mégsem kapta meg!
2012. aug. 23. 19:48
 7/19 A kérdező kommentje:
Hát igen. Én bármit megadnék azért, hogy valaki más élhessen helyettem!!
2012. aug. 23. 19:51
 8/19 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Férfi/Nő?
2012. aug. 23. 19:54
 9/19 anonim ***** válasza:
32%

Azt ugye tudod,hogy az öngyilkosság csak egy menekvés a problémáid elől...

Miért gondolod,hogy a halál jobb lesz??Ez a kérdés is úgymond egy segélykiáltás,nem tennéd meg,hogy megölnéd magad!Ha elszánt lennél már megölted volna magad,kérdezgetés nélkül.Bocs nem megsérteni akarlak,csak felébreszteni,hogy ez nem megoldás!

Figyu,nézd meg ezt a videót,és gondolkodj el,hogy Te mit tennél magaddal ha a helyében lennél?

http://www.youtube.com/watch?v=jkSKQyo2jMI

2012. aug. 23. 19:56
 10/19 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és 21 éves...
2012. aug. 23. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!