Amikor gondolkodsz/gondolkodni akarsz, mit csinálsz, hogy jöjjön az ihlet?
Figyelt kérdés
ülsz az íróasztal előtt és vársz, v. fel-alá járkálsz, esetleg más?2009. júl. 23. 11:19
1/6 anonim válasza:
ülök az íróasztal fölött és magamba fordulok :)
2/6 anonim válasza:
én tekerek egy cigit, és elszívom.
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem lehet ilyet tenni. Mármint kényszríteni a művészetet, hogy ihleted hozzon... Ilyen nincs. Én egy bandában énekelek, valamint kreatív menedzser is vagyok, és a legfontosabb hogy dalszövegíró! Én a fürdőkádban éneklek, és ha eszembejut valami, feléneklem az MP3amra majd leírom a szöveget! Ez egy nagyon j stratégia. Nekem ez jön be, de mindenkinek más. Szerintem. Hát... :/ nekem a fürdőszoba a múzsám... :)))
4/6 anonim válasza:
Nekem a jegyzettömböm az életem! Azt esküszöm még szarni is elviszem magammal.. Bármi bármikor eszembe juthat, akár egy szó, ami abban a pillanatban megihletne.. Leírom.
Mindent leírok.
És amikor haza jövök.. Berakok valami szép zongorás dalt és olvasgatom a jegyzeteimet.. Olyan inspirálóak, hogy úgy kezd el járni a kezem a billentyűzetem, mint Forrest Gump-nak a lába futás közbe.. :D
5/6 anonim válasza:
hát nekem olyan nincs hogy elfogy mert a hálószobámat teleplakátoltam saját tervezésű mozaikposzterekkel :D kerestem netről mindenféle képet, aztán megszerkesztettem, kinyomtattam és csináltam hatalmas posztereket. Azon aztán van minden : D De ha ez se lenne elég, nekem van vagy 20 Chopin CD-m plusz egy HIFI-m. :) Persze hallgathatnék mást is, de ő a kedvenc zeneszerzőm.
6/6 anonim válasza:
utolsó vagyok elfelejtettem leírni milyen ágazatban tevékenykedem :) Zongorázom, látványtervezek, meg újabban rákaptam a lakberendezésre : D Hobbiszinten művelem egyébként mindegyiket mert még csak 14 éves vagyok.:) Ja és lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!