Zsofi.lili kérdése:
Hogyan tudassam vele hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Van egyfiú aki tetszik és jóval idosebb nálam 7 évvel és szeretem . De edig csak ugy ismer mint egy 10 éves lány és barát.De én szerelmes vagyok belé de nem merem el mondani neki én 10/L o meg 17/F Teamspeakon ismertem meg. Már látott és én is ot kuldtunk egy másnak képet.Thx a válaszoka1.2012. aug. 18. 03:26
1/3 anonim válasza:
Marha egyszerű. Vársz még hat-hét évet, majd odamész hozzá és megmondod neki. Addig pedig babázzál.
2/3 anonim válasza:
Ma bocs,h ezt mondom,de szerinted egy 17Eves fiu majd egy 10Eves lanyra ranez? -.- idiotasag ezt hinni. Fonjal hajat ,de tenyleg mostmar.
3/3 anonim válasza:
Szerintem inkább sehogy se tudasd vele, attól tartok nem állnak veled szóba a későbbiekben. Ez csak plátói szerelem. Várj még jó pár évet ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!