Menjek Erdei iskolába?
10/L
Bántanak az osztálytársaim, életveszélyes helyeken megyünk (majdnem leestem a hegyről), 10km gyaloglunk.
de jó helyekre megyünk.
menjek szerimtetek?
Csakhogy előző és kérdező között HÉT év van, és ez is a 20 éves kategória alatt... kicsit érdekes így, ami neked buli 17, az nem biztos hogy neki is az. :)
Ettől függetlenül én osztom a véleményed, és ne vedd ezt leszólásnak.
Szerintem menj mindenképp, 10km egyáltalán nem sok, az életveszélyes helyeket inkább tekintsd érdekes vagy jó helyeknek, és persze alapjában véve vigyázz magadra. Magadra legfőképp, aztán jöhetnek a többiek (főleg azok, akik nem "bántanak"). 18F
Kedves második, én sem 17 évesen járok erdei iskolába, hanem mikor 3-os, 4-es, 5-es voltam, és abból indultam ki, de nem vettem annak! :)
Én személy szerint imádtam a közös programokat, túrázás, számháborúzás az erdőben, éneklés, éjszakai hülyülések, pocsék kaja. Ha majd nagyobb leszel és visszaemlékszel a ' legrosszabb' emlékeiden fogsz a legjobbakat mosolyogni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!