Így most hogy menjek iskolába? Teljesen elcsesztem a hajam.
Mi a kérdés?
Ha az, hogy hogyan menjél iskolába, akkor csak azt tudom mondani, hogy úgy, mint eddig. Ezzel már nem sokmindent tudsz kezdeni.
nekem is rontották már el a hajam suli előtt, de pár hét és más formát kapott, akkor már jobb volt valamivel.
nem tudod máshogy fésülni/vasalni? vagy pont felturbózni? szóval valahogy más formát adni neki?
de ne aggódj, nem nagy katasztrófa, hamar megnő, legalább egy kicsit, és jobb lesz. amikor nekem szúrták el, utána a suliban sokan dicsérték, mert nagy volt a változás az előzőhez képest. szóval ha nálad is feltűnő a változás, valószínűleg inkább meglepődnek majd, és pozitívan állnak az új frizurádhoz:)
kb félévenként változtatom a frizkómat és szerintem (és mások szerint is) a vállig érő barna hajam elég jó volt
amúgy most feltupíroztam és így olyan emos lett, pedig nem vagyok az, majd valahogy normálisan beszárítom
wáo! tök tuti ez a videó! de én egyszerűbben is elintéztem volna. egy szó és rá lehet jönni: konnektor.
xD
ne szomorkodj! a haj megnő, és ha folyton azon izélsz, hogy: jaj de szar a hajam, akkor az emberek is ezt kezdik gondolni. viseld büszkén! akkor senki sem gondolná, hogy nem tetszik! ja és csak 1-2 embernek mondd, hogy nem tetszik...:)
én is pont ma voltam fodrásznál... nem olyan lett a hajam mint akartam, de nekem tetszik:D úgy nézek ki, mint egy ázott kutya....:D
ouuh, ugyan ez volt velem is, :S
még 3 éve szőke tincseket akartam a hajamba, tett is bele a fodrász párat, h megnézzük hogy áll. aztán tetszett és elmentem hogy még pár vékony tincset tegyen bele, és a tanuló csaj teljesen elrontotta és teljesen szőke lettem..aztán az otársaim nagyon cikiztek, utáltam a hajam, utána lassan megszoktam... 2x kellett visszafestetnem barnára, mert ledobta a festéket a szőke haj, aztán meg a barna lassan kifakult és kb 3x vágattam le mire eltűnt az összes festett haj :D
most utólag belegondolva nem volt annyira rossz, azt bántam, hogy a fodrásznő annyira felelőtlen volt, hogy nem segített a tanuló csajnak... akkor lehet nem lettem volna szőke-barna-vörös-csibesárga :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!