Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Így most hogy menjek iskolába?...

Így most hogy menjek iskolába? Teljesen elcsesztem a hajam.

Figyelt kérdés
A fodrász pontosan úgy vágta le ahogyan elmondtam, de nem tetszik. Rövid lett és nem is tépte meg rendesen. Most olyan mint a videóban: http://www.youtube.com/watch?v=asFRdyB4ovY&feature=related csak gázabb kiadásban és vörös is lettem. Nem vagyok emo. Csak szerettem volna egy rövid frizurát, de ez nem tetszik. Ha még olyan lenne, mint a videóban.
2010. aug. 28. 18:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

igen, mások is járnak így ahogyan én, anyukám meg is jegyezte, hogy mindig olyanra kell vágatnunk a hajunkat amit már megszoktunk, a vörös lehet marad most egy évig, utána jövő nyáron lenövesztem és nyár elején levágatom és akkor majd nyáron megnő és ha nem jött ki belőle a vörös akkor majd befestetem barnára, úgy is szeretnék valami jó barna árnyalatot

a tetején kicsit feltűztem a hajam, fújok majd rá egy kis hajlakkot és úgy már egész elviselhető lesz, amúgy szerintem is az a fontos, hogy hogyan viseljük

2010. aug. 29. 05:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Figyi, nekem például a fufrumat vágták rövidebbre a kelleténél, nagyon szarul voltam utána,hogy nem tudom pl felcsatolni ahogy szoktam...

Több, mint 1 hete voltam fodrásznál, ésmár most máshogy áll a hajam, nőtt és nem annyirakvára rövid mint volt.

Neked is hamar megnő, nyugalom. :)

2010. aug. 29. 13:24
 13/14 A kérdező kommentje:
remélem is:)
2010. aug. 29. 15:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Bocsi, tudom, elég régi kérdés, de azért válaszolok (:

Nekem is volt már olyan, hogy mondtam a fodrásznak, vágja le a töredezett részt, de azért ne legyen túl rövid...Erre úgy levágta, hogy komolyan úgy néztem ki, mint valami torszülött...És én hülye akkor festettem be feketére...pfúúúj, hallod iszonyatosan hülyén néztem ki. Azóta szerencsére már nőtt vagy 15-20 cm-t :) Most a vállam alá ér egy kicsivel.

2012. szept. 13. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!