4. válaszadónak: 1g-ig a jelenlegi törvények szerint most sem visznek be, csak affelett. 1g-ig csekély mennyiség, szabálysértésnek számít, mintha pl tilosban parkolnál :)
2010. febr. 1. 19:56
32/62 anonim válasza:
hagyjátok már ezt a marihunana skizofrénia ügyet:S
gáááz! nem attól jön elő..multkor még 1 barátja dolgozott a kedves válaszolónak pszichiátrián, mostmár ő magaxD
am. legalizálnám, jó dolog, én szeretem, bár nem viszem túlzásba.nem rosszabb mint asok alkohol meg asok rendes cigi
2010. febr. 22. 16:34
33/62 anonim válasza:
Sajna van ismerősöm, akit 0.2 g-ért is bevíttek... Igaz csak elterelésre küldték, és felfüggesztették, de hát 1G fölött sem jár sokkal rosszabb. :S
2010. febr. 24. 10:18
34/62 anonim válasza:
IGEN, IGEN és IGEN. Kötél annak aki nem akarja :D
2010. márc. 5. 15:58
35/62 anonim válasza:
Kötél annak aki akarja...vagy majd elpusztul magától.
2010. márc. 6. 13:04
36/62 anonim válasza:
Elpusztul magától :D Na igen, ez a tudatlanság jellemző kicsiny hazánkra.
Igen, legalizáljuk, hiszen ennyi erővel minden gyógynövényt betilthatnánk, nem megfelelően alkalmazva minden lehet káros... Nem is értem mi ez a para a fűvel.
2010. márc. 6. 13:23
37/62 anonim válasza:
"hiszen ennyi erővel minden gyógynövényt betilthatnánk"
A gyógynövényekből teát kell főzni, nem elszívni kell.
2010. márc. 7. 09:24
38/62 anonim válasza:
Kivéve azokat a gyógynövényeket, amiknek a hatóanyagai nem vízben oldhatók, hanem zsírban vagy alkoholban. Kedves válaszadó, te tényleg ennyire hülye vagy? :D
2010. márc. 7. 13:07
39/62 anonim válasza:
Akkor szívd szét az agyad, hát nem értem én a mai embereket...
2010. márc. 8. 13:56
40/62 anonim válasza:
Ha legalizálnák is, ugyanannyi ember szívná mint most.Hidd el, aki akar valamit, akkor is megteszi ha illegális!Legalizálhatják nyugodtan..:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!