Legalizálnátok a marihuánát?
Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 09:32
11/62 anonim válasza:
Legalizálnám. Vagy az alkoholt szigorítanám, és a dohányt meg betiltanám, és akkor nem lenne kettős mérce. A dohány nem olyan, hogy esetleg kihoz valamit, ha valaki rendesen dohányzik, tehát napi egy doboz, akkor annak BIZTOS, hogy lesz tőle valami baja. Másik dolog, hogy ugye füves cigit senki sem szív úgy, hogy az másokat zavar, azt otthon szokták, utcán, közhelyen soha. Dohányt pedig mindenhol szívnak, ahol nincs tábla, és aki úgy nevelkedett, hogy a szabályok arra valók, hogy a gádzsók tartsák be őket, azok meg ott is dohányoznak, ahol tábla van. Szóval azt akarom mondani, hogy a dohányzás sokkal jobban zavar másokat, mint a füvezés. Az alkoholt betiltani nevetséges dolog lenne, mert olyanokat is érintene, akik normális fogyasztók(elegáns vacsora mellé isznak egy pohár fehér/vörösbort), bár azért az alkohol is művel rossz dolgokat, és annál is elég kiszámítható, hogy mi lesz a vége, ha valaki alkesz. Szóval az biztos, hogy vagy a hagyományos dohányt kéne betiltani(akkor is vennék, csak akkor csempészve, mint most a kábítószereket), akkor legalább nem lenne annyira tele az utca bagózó emberekkel. Vagy, ha nem, akkor legalizálni kéne a füvet, mint jogdíjas termék, és ellenőrzött körülmények közt tisztán árulni a trafikban.
12/62 anonim válasza:
"akkor is vennék" mármint akkor is vennék a bagósok, én nem vagyok az.
13/62 anonim válasza:
10:43
A marihuánás cigi ki tudja hozni a lappangó skizofréniát, ez bizonyított tény.
ez hatalmas butaság. nemrég volt egy kutatás erről, és kiderült hogy csak egy újabb kitaláció az egész.
itt a link:
14/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Utolsó előtti válaszolónak annyit hogy az hogy valaki "betépve" kocsit vezet vagy biciklizik az nem attól függ hogy legális vagy sem. Például az alkohol legális és mégis vannak akik úgy vezetnek autót és elég sok az ilyen baleset.
2009. júl. 25. 18:48
15/62 A kérdező kommentje:
Vagyis nem az utolsó előttinek hanem aki azt írta. :)
2009. júl. 25. 18:49
16/62 anonim válasza:
Az első válaszadónak: Miért, mennyi kárt tud okozni? Sokkal kevésbé ártalmas mint a cigi. Nem okoz maradandó károsodásokat még rendszeres használat esetén sem. Nem okoz fizikai függőséget (pszichéset okozhat), és rengeteg betegség kezelésében óriási segítség lenne. (Olvasd el a Császár meztelen c. könyvet) Ezen felül a használójából nem vált ki agressziót mint az alkohol, és nem roncsolja a szerveket. Az alkohol esetében ez nem mondható el sajnos. És mégis legális, pedig sokkal nagyobb károkat tud okozni! Ha nem hiszed, járj utána. Én legalizálnám. Az államnak óriási bevétele lenne belőle. Természetesen keretek közé szorítanám a használatát. (Ne lehessen mindenhol szívni)
17/62 anonim válasza:
Azért nem zavarja az embereket az utcán füvező, mert pont az illegalitása miatt nem szívnak csak úgy az utcán. Semmivel se lesz jobb, mint a cigaretta, ha esetleg valamikor legalizálják. Aki ennyire leaglizálás párti, pattanjon ki a hollandokhoz, nézzen körül, próbálja ki. Ott lehet, meg is lehet nézni őket.
18/62 anonim válasza:
12:54
ez olyan, hogy 100 embernél párnál előjön, de alapjáratone z azért lett kitalálva, hogy ne csak olyanokat mondjanak, hogy a fűtől terrorista, meg herkás leszel
19/62 anonim válasza:
20:36
ez a legjobb válasz szerintem
20/62 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy van ilyen törvény ha már rászoktál csak éppen nem terjesztheted mert azt már bünteti az állam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!