Mondanál olyan dolgot amiért megéri élni?
menj el a Krisna völgybe.
adóznod nemkell, a kaját megcsináljátok magatoknak, és tolerálják a szívást. maga a béke szigete.
Nem vagyok tini.
Egyre csak rosszabb az életem. Nem tudom mit tehetnék még hogy jobb legyen, úgy érzem mindent megtettem amit tudtam, de semmi nem segített.
A szex nem lehet életcél.Az csak pillanatnyi örömet okoz,akár a drog vagy a szesz.
Nagyon peszimista vagy.Próbálj inkább pozitívan gondolkodni.Ne azon keseregj,hogy nem sikerül semmi,hanem gondold végig,mi volt az,ami sikerül.Miért nem sikerült az amit elterveztél?Mit tehettél volna jobban?Akkor már is elindulsz egy jó úton.Csak akarat és gyakorlás kérdése.
Amiért megéri élni?
A fiamért.
A szüleimért.
A barátaim szeretetéért. Ha velük vagyok, akkor sokszor érzem azt, hogy jaj de jó élni, jaj de jó, hogy vannak, lám ők is szeretnek és ragaszkodnak hozzám.
Amikor éppen minden rendben van és a férjemmel meg a picikémmel egymást átölelve alszunk hármas kiskifliben. :-)
"a cél halál az élet küzdelem s az ember célja e küzdés maga"
Vagyis addig él az ember, amíg van miért küzdenie. Ha már nincs miért tovább harcolni, akkor már semmit nem ér az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!