Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mondanál olyan dolgot amiért...

Mondanál olyan dolgot amiért megéri élni?

Figyelt kérdés
Hátha én is találok valamit amiért megéri, eddig nem sikerült...
2009. júl. 22. 21:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

menj el a Krisna völgybe.

adóznod nemkell, a kaját megcsináljátok magatoknak, és tolerálják a szívást. maga a béke szigete.

2009. júl. 23. 12:47
 12/19 blantom ***** válasza:
A kérdező kommentjére: Épp azért kell élni, hogy látszódjanak. Ha félholt módon élsz, állandoan a rosszkedv kerülget, és kevés örömöd van. Apró dolgokat kell magasba emelned. Nekem is van rossz kedvem, iylenkor mások társaságát keresem ( erre mostanában jöttem rá), mert ugy is akad oylan aki felvidít. :) Hajrá!
2009. dec. 9. 19:21
 13/19 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? tipikus tinidepinek tűnik...
2009. dec. 9. 20:13
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem vagyok tini.

Egyre csak rosszabb az életem. Nem tudom mit tehetnék még hogy jobb legyen, úgy érzem mindent megtettem amit tudtam, de semmi nem segített.

2009. dec. 9. 20:23
 15/19 anonim ***** válasza:

A szex nem lehet életcél.Az csak pillanatnyi örömet okoz,akár a drog vagy a szesz.

Nagyon peszimista vagy.Próbálj inkább pozitívan gondolkodni.Ne azon keseregj,hogy nem sikerül semmi,hanem gondold végig,mi volt az,ami sikerül.Miért nem sikerült az amit elterveztél?Mit tehettél volna jobban?Akkor már is elindulsz egy jó úton.Csak akarat és gyakorlás kérdése.

2009. dec. 9. 20:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Zene, művészet, a szép lányok, finom sütik, a természet és az apró örömök. Pedig az életem nem igazán irígyésleméltó, de ha szar is az élet akkor is jó élni.
2009. dec. 9. 21:03
 17/19 anonim ***** válasza:

Család

zene

2009. dec. 9. 21:08
 18/19 anonim válasza:

Amiért megéri élni?

A fiamért.

A szüleimért.

A barátaim szeretetéért. Ha velük vagyok, akkor sokszor érzem azt, hogy jaj de jó élni, jaj de jó, hogy vannak, lám ők is szeretnek és ragaszkodnak hozzám.

Amikor éppen minden rendben van és a férjemmel meg a picikémmel egymást átölelve alszunk hármas kiskifliben. :-)

2009. dec. 9. 22:02
 19/19 MrPifta ***** válasza:

"a cél halál az élet küzdelem s az ember célja e küzdés maga"

Vagyis addig él az ember, amíg van miért küzdenie. Ha már nincs miért tovább harcolni, akkor már semmit nem ér az élet.

2015. jún. 8. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!