Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mondanál olyan dolgot amiért...

Mondanál olyan dolgot amiért megéri élni?

Figyelt kérdés
Hátha én is találok valamit amiért megéri, eddig nem sikerült...
2009. júl. 22. 21:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a gyerekeimért érdemes élnem! :D

(Mielőtt még nem születtek meg, akkor meg az volt a célom, hogy gyerekeim legyenek, akiknek mindazt átadhatom, amit tudok és a szeretetemet... Hogy megmutathassam nekik, milyen csodálatod az Élet, a Föld, a fűszál, a katicabogár, a hajnali harmatcsepp, a délutáni naplemente, az őszi avarra lepottyanó vadgesztenye, a hűsítő szellő, a szerető ölelés...)

A szerelemért is érdemes élni! :D

Én nagyon sok dolgot tudnék neked felsorolni, amiért érdemes élni, akár órákig is tudnám neked sorolni. :]

Sajnálom, hogy te ennyire életunt és negatív vagy, talán beteg lehetsz (depresszió?), amit kezeltetni kellene...

Manapság már gyógyszeresen nagyon jól kezelhető ez a betegség, te is jobban érezhetnéd magad.

2009. júl. 22. 21:44
 2/19 anonim ***** válasza:
68%
Szex! :-)
2009. júl. 22. 21:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer hallgattam az mp3-amon a Bittersweet Symphony-t és elkezdtem bőgni örömömben, h én ezt hallhatom, h mennyire szerencsés vagyok, h ebbe a korba születtem, és utána meg azért bőgtem, h lesz idő, amikor már nem hallgathatom :S

Ezzel most nem azt akartam mondani h ezért az egy darab számért érdemes élni, hanem a GYÖNYÖRŰ dolgokért... ami számodra az... pl lehet gyönyörű egy zene, egy táj, egy fénykép, egy ember, egy étel lehet isteni finom, stb, néha eszembe jut ilyenkor, hogy milyen jó, hogy megtapasztalhatom :)

2009. júl. 22. 21:50
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
Biztos az előbbi dolgokért is érdemes élni, de én még nem szexeltem, ebből kifolyólag gyerekem se született, és még szerelmes se voltam XD de azok is jó dolgok lehetnek biztosan :) Am 19L vagyok
2009. júl. 22. 21:52
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Álmok, célok...

Az álmaid a céljaid, és mikor érzed, hogy kozelebb kerulsz hozzájuk, boldog vagy!

Csak merj álmodni!

2009. júl. 22. 21:53
 6/19 anonim ***** válasza:
54%
szex, a barátommal levés. meg kis koromban, hogy a hugomat terrorizáljam:D voltam kb, 12
2009. júl. 22. 22:26
 7/19 A kérdező kommentje:

Hmm... célom az ugyan van, de 10 év alatt nem jutottam közelebb hozzá. Ez azért elég elszomorító hogy nem vagyok képes rá.

Szex, szerelem, család, gyerek, ilyesmik engem nem érdekelnek egyáltalán.

Nehéz megtalálni az értelmét az életnek...tele van rossz dolgokkal, a jó meg alig látszik mellette.

2009. júl. 22. 22:55
 8/19 anonim ***** válasza:
50%

"Biztos az előbbi dolgokért is érdemes élni, de én még nem szexeltem, ebből kifolyólag gyerekem se született, és még szerelmes se voltam XD de azok is jó dolgok lehetnek biztosan :) Am 19L vagyok"

Evvel énis pont igy vagyok.. (mindegyikkel) 17f

2009. júl. 22. 23:05
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hozzáállás kérdése, és ezért lehet, hogy neked semmit nem jelentenének azok az "apróságok", amik engem jó érzéssel töltenek el. Jó a szerelem, a hajnal, a nyáresti szél, a fények, a finom ízek, a mozgás öröme, a nevetés, a hangok.

Ugyan nem ismerlek téged, de úgy tűnik, mintha várnál valami nagy dologra, de közben hagyod magad mellett elsuhanni a kisebb dolgokat. Azt mondod, nem kaptál semmit, de lehet, hogy csak nem nyúltál érte...

Az élet értelmét én sem tudom, de az biztos, hogy magáért a létezését megéri küzdeni. A perc öröméért. Ha szar is az élet, észre kell venni az az egy percet, amikor azt mondhatod: igen, most jó!

Nekem sem tökéletes az életem, de ha cserélnék azzal, akit tökéletesnek gondolok, biztos, hogy vissza kívánnám a saját életemet! :)

2009. júl. 23. 00:23
 10/19 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem egytalán nem szex és szerelem miatt éri meg élni.

Csak egy dolog miatt éri meg. SZERETET miatt. Ha nincs is benned szeretet akkor csak adni kell másnak és így érezni fogod a szeretet erejét. És ha nálad van a szeretet ereje akkor bizony nem lesz ilyen kérdés.

2009. júl. 23. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!