Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tetszik neked a Nyírség?

Tetszik neked a Nyírség?

Figyelt kérdés
Az Alföldhöz tartozik, de nem teljesen lapos mint a hortobágy, kicsit dimbes-dombos, inkább "zöldebb" sok erdő van, és fák is elszórva külön. falvak és csendes kisvárosok a pusztában, és eldugott kis tanyák . de hisz aki itt él, vagy járt már itt tudja miről beszélek. tetszik nektek a nyírség?
2009. júl. 22. 20:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen, én imádom az ilyen helyeket, egyszerűen gyönyörű, úgy érzem, hogy nekem ez az Otthon :) Pedig az otthonom nem is hasonlít ilyesmire, és messze is van a Nyírségtől. De nembaj :)
2009. júl. 22. 21:29
 2/14 A kérdező kommentje:
:)
2009. júl. 22. 21:43
 3/14 anonim ***** válasza:
Én szabolcs megyéből származom, de már eljöttem onnan, de hosszabb időre semmi pénzért nem mennék vissza, max pár nap látogatóba, annyi bőven elég. Csak az a baj hogy ez az emberek miatt van főleg, a táj viszont gyönyörű, sok helyen érintetlen, nagyon szép, ez az egy ami miatt érdemes ott lenni.
2009. júl. 22. 22:00
 4/14 anonim ***** válasza:

Pesti vagyok, de a Nyírség a kedvencem Magyarország tájai közül.. Nekem valamiért otthonos.

Te ott laksz? Melyik város/falu?

2009. júl. 25. 00:17
 5/14 A kérdező kommentje:
igen itt lakom, Nyírbátorban:) azért jó mert kisváros, erősen érződik rajta hogy csak nem Pest;) de legalább van pár bevásárlóközpont meg sulik meg sok más ami a környékbeli kis falvakban hiányzzik
2009. júl. 25. 08:47
 6/14 anonim ***** válasza:

Ott még nem jártam (: Láttam már Nyíregyet, Várdát és Baktát meg pár Namény körüli falut, de Nyírbátort még nem. De legközelebb mindenképp.

És amúgy szeretsz ott lakni? Nem tervezed, hogy elköltözöl majd?

(Csak mer idősebb koromban szerintem odaköltözöm Nyírségbe.)

2009. júl. 25. 13:37
 7/14 A kérdező kommentje:
igen, én szeretek itt lakni, valahogy ezt tudom elképzelni otthonomnak (18/f vagyok amúgy) ha azt nézzük végülis mindenfelé vannak nemkívánatos emberek nem csak itt, azt szeretem hogy majdnem minden megvan, el lehet érni, amit nem, hááát 38 km nyíregyig sem olyan egetverő távolság, de megszoktam hogy nem kívánkozom annyiszor Mekibe vagy Plázába:) itt is van sokminden, szerencsésnem mondhatom magam sokak szerint hogy pont ezt az alternatívát fogtam ki. tehát hogy város, de vidéken is van. én azon csodálkoztam hogy ismerőseimnek a környékbeli kis falvakból még ez is túl forgalmasnak és zsúfoltnak tűnik, bár igaz, attól függ mit viszonyítunk mihez:) szeretnék itt is maradni majd, hisz ide köt nagyon sokminden csak azért a munkanélküliség itt is akadályoz sokakat. emlékszem mikor kirándulni voltunk a hegyekben a Kékesnél (csak kis családi kirándulás volt) úgy elfáradt a lábunk,még mikor csak járkáltunk is összevissza, tényleg sokat kellett mászni szinte mindenhová az itteni "lapos" tájhoz képest:D gondolkodtam persze Pesten is..nem áll annyira távol a gondolat de a megvalósítás szerintem meglehetősen bonyolult lenne..majd később kiderül hogy alakul, itt is adódhat lehetőség, vagy akár Nyíregyen. de ezek után szerintem kijelenthetem hogy szeretek itt élni.
2009. júl. 25. 14:23
 8/14 A kérdező kommentje:
jahh és utolsónak még annyit hogyha eljön majd az a legközelebb, tényleg nézz be Bátorba:)) nem nagy cucc egyáltalán, de egy délelőttöt el lehet nézelődni, sok túristát látok nyaranta, buszok is jönnek:)
2009. júl. 25. 14:24
 9/14 anonim ***** válasza:
Jártam arra párszor, nagyon szép tájak vannak arrafelé.
2009. nov. 19. 10:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Még nem láttam, de attól még képek alapján tetszik. Meg a neve alapján is, meg az elhelyezkedése alapján is.
2009. nov. 19. 17:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!