Tetszik neked a Nyírség?
Figyelt kérdés
Az Alföldhöz tartozik, de nem teljesen lapos mint a hortobágy, kicsit dimbes-dombos, inkább "zöldebb" sok erdő van, és fák is elszórva külön. falvak és csendes kisvárosok a pusztában, és eldugott kis tanyák . de hisz aki itt él, vagy járt már itt tudja miről beszélek. tetszik nektek a nyírség?2009. júl. 22. 20:18
11/14 anonim válasza:
Hát remélem nyáron alkalmam nyílik megnézni Nyírbátort is.
Nagyon szeretem ezt a helyet, de látom nálad nem jobban.
Szép terveid vannak, de szerintem ésszerűbb lenne Pestre költöznöd. Bár érthető, hogy maradnál, hisz minden oda köt. De idővel majd kialakul (:
Azt még azért megkérdezném, hogy hova mentél -ha mentél- fősulira/egyetemre.
17L
12/14 A kérdező kommentje:
nem mentem fősulira sem egyetemre, de a legközelebbi olyan 38kmre van kb:)
2009. nov. 20. 14:13
13/14 anonim válasza:
Teljesen egyforma az ízlésünk, kérdező, én Balmazújvároson lakok, erről a városról is ugyanez az érzés kerít hatalmába: vidék, de város, és központi. :D vagy nem is tudom, hogy mondjam...
amúgy szeretem a Nyírséget. Én az ország legrosszabb táján élek: Balmazújváros a Hortobágy tájegységen van, és szerintem bűn ronda :P
engem Budapest vonz. :D de akkor is szeretem ezt a várost (a tájat nem! csak a várost.)
14/14 anonim válasza:
Előző válaszoló, én élek az ország legrosszabb táján. A Kisalföldön. A Kisalföld a ronda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!