Hogy mi ez, milyen matrica ? Eddig id volt ilyen,? Sose hallottam róla csak most láttam.
Nekem elvileg "chippes" kuka van,
Kifizetema kukadíjat aszt cső.
Ez mifele módszer, hol van ileyn
📢 Figyeljétek a postaládát, mert érkeznek a 2025-re szóló vegyes hulladékgyűjtő edények azonosításához szükséges egyedi matricák a MiReHu szolgáltatási területén!
📬 A matricák a 2024 IV. negyedéves számlákkal együtt érkeznek.
👉 Kérjük, a levélben található instrukciók szerint ragaszd fel a matricát a hulladékgyűjtő edényre!
🙏 Köszönjük!
További részletek: www.mirehu.hu
Múlt évben volt először; más színekkel, mint az idei. Az eltérő űrméretű kukásedényekhez más-más színű van. Arra szolgál, hogy igazolja, hogy azon a címen olyan űrméretű kukára van szerződés. Bár a matricát tartalmazó levélben azt írják, hogy „Jelen levelünkkel megküldjük Önnek a hulladékszállítási közszolgáltatás jogos igénybevételét igazoló 2025. évre érvényes matricát.”. Ha nincs matrica, ha nem jó a cím vagy az űrméret, akkor nem ürítik a kukát. Ezt írják, de dehogynem. A szomszédnak két olyan ingatlana van, ahonnan szállítják a hulladékot. Nyilván, eltérő a cím, ráadásul más az edényméret is. Múlt évben, ügyesen, felcserélve ragasztotta fel a matricákat; a szomszédban a 120 literesen a 110 literes matrica volt, a másik címmel, de szépen ürítették egész évben. A boltba menet rendre láttam hogy 120 literes edényeken 110 literes matricák voltak; mindet ürítették.
Persze, mert előre tudják, hogy negyedévente fizetni fogom a díjat; ugyanis akkor jogos a szállítás igénybevétele. Mi van, ha szüneteltetem; van ilyen lehetőség. A matricát megkaptam, felragasztottam, kitehetem az edényt ürítésre.
Jó sok pénzért (nyomdaköltség matricástól, nem szabványos boríték postaköltsége) csinálnak egy nem sokat érő rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!