Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesítenek az...

Titeket nem idegesítenek az okostojások?

Figyelt kérdés

Például mikor van egy egyszerű nyelvi kérdés, hogy hogy mondják ezt meg ezt angolul, és akkor elkezdenek okoskodni egyesek, kisregényt írnak a szó etimológiájáról, alakjairól, stb. Mikor egyszerűen csak le kellett volna írni egy angol szó magyar jelentését.

Engem ezek a tudásfitogtatók roppantul idegesítenek. Ti hogy vagytok vele? :D

2009. júl. 21. 20:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Engem is inkább azok a "google első találata" szintű kérdések idegesítenek.

Amíg jót okoskodnak, addig semmi gond. Az nagyobb gond, mikor csak azt hiszi, hogy tudja.

2009. júl. 22. 01:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen fordítóprogramok a legtöbbször hülye eredményeket adnak ki.
2009. júl. 22. 17:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Hülye eredmények? Igen, hülye eredmények, amiket az agyaddal magyarosítasz.

Most mit nem lehet megérteni a "Macska ül háztető." típusú fordításokon? Összerakod ránézésre. Nem azt mondom, hogy mindenre választ ad, valóban vannak olyan kacifántos szavak, szakszavak, szlengek, amiket sok szótár nem ismer, de a GYK.hun a macska ül a háztető típusúak vannak túlnyomó többségben.

Nem azt mondom, hogy főben járó vétséget követnek el azok, akik ilyen hülyeséget kérdezgetnek. De most minek öljön el akárki is az idejéből annyit, hogy válaszoljon nekik, amikor hamarabb kideríthetnék maguk a választ, mint hogy bepötyögik a kérdést.

Végezetül pedig valami, amit nyugodtan bedobhattok valami webfordítóba, ha nem értitek:

Give a man a fish and you feed him for a day. Teach a man to fish and you feed him for a lifetime.

-Chinese proverb

2009. júl. 23. 02:34
 14/14 anonim ***** válasza:
fú de utálom őket :| xD pont ez volt, törin megkérdeztem az előttem ülőt h h értelmezzem ezt a mondatot...erre elmesélte az egész leckét, de választ a kérdésemre nem kaptam -.-'
2009. júl. 30. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!