Facebook. Szereted, használod?
Volt már hogy törölted a profilod?
Vagy hogy lecsökkentetted az ismerőseid számát, mert rájöttél mi a fenének 150 db, ha nem is beszél veled? Mennyire teszel ki személyes képet, mondanivalót stb. ?
Én utálom a facebookot!!!Ezért nem is vagyok regisztrálva.Semmi jó nincs benne szerintem.Na meg nincs is kedvem a béna osztály társaimat látni képeken, meg hogy éppen mit csináltak ez elmúlt percekben...Annyival több jó dolog van még ahelyett, hogy egész nap ott ülnék a gépem előtt és bámulnám, hogy mi történik úgy mint a korombeliek.Ez nevetséges.Akkor már inkább a skype.Biztonságosabb is...:)
16/L
Én az első vagyok megint. A második apja lehetnék, ami a kort illeti. Szóval van itt többféle korosztály is.
De örülök, hogy te a jót látod az egészben. Sőt, irigyellek.
Csak a kommunikáció miatt vagyok fent, a telefonomat nem töltöm fel, csak évente 1x. Csak ismerősök vannak bejelölve, akiket személyesen ismerek, és így bármit le tudok velük dumálni, időpontokat meg ilyeneket. Régen telós f*szbúkon írtam osztálynak, ha valami miatt késtem suliból. :D Meg volt osztálycsoport, ott a doga/vizsga kérdésekben segítettünk egymásnak. Ha valami szükséges, kiposztolom. Profilképem sincs nagyon, a mappáimat letiltottam és csak én láthatom(tárhelynek használom :D :D) kb. ennyi. :D
18L
4-es!
Sajnos nem csak a jót látom benne. Egyre többen kötnek belém, olyan dolgokat "osztok meg" amiket én nem is osztottam meg, mert vmi hiba miatt megteszi a fb.
Sok bántás ért, kötözködés néhány képem, megosztásom vagy hozzászólásom miatt, csak mert valakinek nem tetszett.
Én is azon agyalok letörlöm a búsba, de van olyan ismerősöm, akivel szeretek beszélni, de nincs sem msn-je, nekem nincs skype-om, így marad ez.
Inkább nem szabadna személyes dolgokat feltenni és akkor nincs baj.
Néha hasznos. Pl. az egyetemi évfolyam csoportban tudunk egymástól kérdezni, anyagot kérni stb.
A gimis barátaimmal is könnyebb facebookon megszervezni a dolgokat, mert nem kell 6 emberrel telefonálgatni.
De az idegesít, hogy az emberek nagy része még azt is kiírja a face-re, ha elmegy szarni. Meg mikor olyan emberek irkálnak a szülinapomkor, akik élőben még csak nem is köszönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!