Melyiket szereted jobban a Bones vs Castle?
Figyelt kérdés
én a Castle-t , de kiváncsi vagyok a többiek véleményére2012. jún. 1. 22:56
2/20 anonim válasza:
bones.. abból tanulni is lehet legalább
4/20 A kérdező kommentje:
hidd el a Castleből is lehet tanulni :)
2012. jún. 2. 19:49
5/20 anonim válasza:
Ha dönteni kell akkor Castle. Valahogy a poénok és a főszereplők színészi játéka miatt. A Bones is nagyon jó sorozat, ott talán érdekesebbek az esetek és a tudományos terület
6/20 anonim válasza:
castle, ezért is nem értem h miért nem tudják leszinkronozni
a többi évadot is ,nemcsak az 1-2-t ...
(szeretem bonest is amúgy :D)
8/20 anonim válasza:
szerintem a bones mert lehet tanulni belőle és szerintem ott kiválaszthaszt egy szereplőt hogy melyik a kedvenced mindegyik más egyéniség!
9/20 anonim válasza:
Booones!!!!Mindig és minden mennyiségben :DD Imádom a különböző karaktereket meg az egész történetszálat!Tetszik,hogy tanulságos és az is,hogy komikus :) És már alig vártam,hogy összejöjjenek ^.^ És most itt is van a cuki Angela Christine Booth!!!!!!! :DD
10/20 anonim válasza:
Dr Csont, ez egyértelmű! Humorban verhetetlen, Bones nagyon szimpatikus, Booth pedig szívdöglesztő és kedves.
Egyébként a Castle- t is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!