Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális, mi a...

Szerintetek ez normális, mi a bajom lehet?

Figyelt kérdés
Most ballagtunk el 8. osztályból. Lassan megkezdődik az iskola. Eddig se voltak nagyon barátnőim csak ugy 1 volt igazán. Meg még van a fiúk közül is egy haverom és egy barátom. Kezd egyre jobban felerősödni bennem az az érzés, hogy én már senkivel nem akarok ujra megismerkedni és nem kell több barátnő. Ugy vagyok vele hogy bejárok iskolába szünetben vagy a barátommal töltöm az időt vagy egyedül, de senkivel nem fogok ismerkedni. Valahogy én sem értem, hogy mi lehet velem. Egész első osztálytól 6. osztályig nem voltak barátaim sosem mert nem fogadott be senki, mindig én voltam mindenért a hibás és folyton bántottak. Ebből elegem lett és 7. osztályt már máshol kezdtem. Segítsetek miért lehet ez? Egyáltalán normális?
2012. aug. 7. 16:14
 1/3 A kérdező kommentje:
15/L
2012. aug. 7. 16:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyen ép, jól összeszedett szöveget beteg ember nem ír. Véleményem szerint a kevés vagy akár egyetlen, de igazi barát éppenséggel jobb, mint a "bulizzunk, bakker" társak. Nem kell törekedni a "normális létszám" elérésére. Különbözőséged, introvertáltságod (?) miatt érnek még kellemetlenségek, de ez ellen kapálózni fárasztó, ráadásul eredménytelen is.
2012. aug. 7. 16:42
 3/3 2xSü ***** válasza:

Végül majd úgyis kiderül mi fog történni. Általános iskolában én pl. nem éreztem éppen a legjobban a bőrömben. Mivel nagyon jó voltam matekból, fizikából, ezért én voltam az osztály „Okoskája”. Egyszerre tiszteltek is, de viccek tárgya is voltam. Elég visszahúzódó voltam azt hiszem. Középiskolába kissé félve mentem pont emiatt. Nem voltam túl jó ismerkedő sem, de rögtön az első nap egy srác lecsapott kb. mindenkire és elég jó kis osztályközösség kovácsolódott össze elég rövid idő alatt. Bár volt némi klikkesedés, de ellentétek nem voltak a klikkek és emberek között. Szóval egy nagyon jó hangulatú osztály volt a mienk. Persze előre nem volt sejthető, hogy így lesz.

15 éves vagy. Annyi minden fog még változni az életedben. A körülményeid, az álmaid, félelmeid, a viszonyulásod dolgokhoz. Légy nyitott, kíváncsi és nem lesz semmi gond. Ha alapvetően kedvesen fogadod az ismeretlen emberek közeledését, akkor akár nagyon jó barátságok is születhetnek az életedben.

2012. aug. 7. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!