Szerintetek ez normális, mi a bajom lehet?
Végül majd úgyis kiderül mi fog történni. Általános iskolában én pl. nem éreztem éppen a legjobban a bőrömben. Mivel nagyon jó voltam matekból, fizikából, ezért én voltam az osztály „Okoskája”. Egyszerre tiszteltek is, de viccek tárgya is voltam. Elég visszahúzódó voltam azt hiszem. Középiskolába kissé félve mentem pont emiatt. Nem voltam túl jó ismerkedő sem, de rögtön az első nap egy srác lecsapott kb. mindenkire és elég jó kis osztályközösség kovácsolódott össze elég rövid idő alatt. Bár volt némi klikkesedés, de ellentétek nem voltak a klikkek és emberek között. Szóval egy nagyon jó hangulatú osztály volt a mienk. Persze előre nem volt sejthető, hogy így lesz.
15 éves vagy. Annyi minden fog még változni az életedben. A körülményeid, az álmaid, félelmeid, a viszonyulásod dolgokhoz. Légy nyitott, kíváncsi és nem lesz semmi gond. Ha alapvetően kedvesen fogadod az ismeretlen emberek közeledését, akkor akár nagyon jó barátságok is születhetnek az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!