Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális vagyok? Mi bajom van?

Normális vagyok? Mi bajom van?

Figyelt kérdés

Néha azt hiszem, nem tudok szeretni. Pedig tudok, nagyon is. De mindig elmúlik. Eddig kettő ember volt/van, akit feltétel nélkül szeretek, és sosem tudnék neki ártani. Ez még nem is baj. De... Átesek a másik végletbe. Általában ha valakit már nem szeretek, akkor utálom. Szívből tudok örülni a fájdalmának, érzem, hogy gyűlölöm. És ez egyáltalán nem rossz érzés. Sőt! Most épp az exemet gyűlölöm. Pedig sosem bántott. Én hagytam el. Régebben szerettem. De most gyűlölöm! Tudom, hogy még szenved miattam, és ez jó érzés. Most legszívesebben megölném! El is képzeltem, hogyan. Ez is jó érzéssel tölt el.

Ez nem az első eset. DE emellett vannak normális emberi érzéseim, vannak, akiket igazán tudok szeretni, akikért tűzbe ugranék - ezek biztosan nem változnak.

Amúgy semmi kedvem változtatni ezen, csak érdekel a véleményetek, mert én nem tudom, mit gondoljak.

2009. okt. 31. 18:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ez egy csöppet beteges fölleg az exed miatt ha ő iránta nem így éreznél akkor nem volna gond.

amúgy hány éves vagy és f/n?

2009. okt. 31. 19:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Te tipikus sorozatgyilkos-alkat vagy.
2010. jan. 27. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!