Normális vagyok? Mi lehet a bajom? (Csak olyanok válaszoljanak, akik megértenek! )
Sziasztok!
Fiatal lány vagyok, 1 éve voltam szerelmes, sajnos csalódnom kellett, azóta visszafordíthatatlanul megváltozott a világ körülöttem. Ráadásul a suli sem olyan jó, nem a tanulással van baj, hanem a többiekkel. Én nem ártottam senkinek, mégis mindenki le q*vázza a másikat, (jelen esetben engem) mindenki olyan képmutató, olyan kétszínű! Úgy érzem nincs olyan ember, akiben megbízhatnék, lassan már a legjobb barátnőmben sem! A szüleim sem értik ezt az egészet, ők azt hiszik, hogy én vagyok a hibás. Volt, hogy legszívesebben nem is mentem volna suliba ha nem lett volna muszáj! Elegem lett abból, hogy nekem soha semmi sem sikerül!Az 1 évvel ezelőtti csalódásom óta valahogy semmi sem sikerül nekem a szerelemben, v. ha tetszik valaki. A családom szerint tiszta hipochondriás vagyok, igazuk van, de nem tudom, hogyan szokjak le erről a beteges tisztaságmániáról. Sokazor jelenetek játszódnak le az agyamban, amik nem történtek meg soha, nem is fognak, talán csak szeretném, ha így lennének... (Ilyenkor teljesen önkívüli állapotba kerülök.)
Mostanában valahogy teljesen megváltozott az életem. Vajon miért nem tudom úgy látni a világot mint régen? Mi történik velem?:S
Segítsetek plíííízz XD
Megértem. Ez azért van, mert átestél egy ponton. Nálam nem pont ezt az eredményt hozta, én azóta egy arrogáns, szarkasztikus s*gg lettem, és a körülöttem lévő emberek 95%-ának a véleményére ívesen szarok. Te is inkább próbálj meg nem foglalkozni a dolgokkal, jobb lesz.
19F
Azok az emberek szoktak "szebbnél szebb" jelzőkkel elhalmozni másokat, akik irigyek valamilyen oknál fogva, ezekkel nem érdemes foglalkozni, mert agyilag még nem értek meg egészen :D Én is részese voltam anno ilyen afféroknak, de nem érdekelt különösebben. Az ilyen illetőkhöz iróniával kell viszonyulni :) Egy frappáns beszólás és már fogja is a fejét :D
A másik része a dolognak azért alakulhat így, mert már nagyon vágysz az igazira, de ahogy a mondás tartja, többnyire akkor bukkan fel az áhított, amikor már lemondtál róla. Fordítsd a figyelmed a szórakozás és az Élet felé, ne töprengj az ostobákon meg a gondokon, mert ha meg akarnak oldódni, akkor meg is teszik, higgy nekem :) Ha nem rajtad múlnak a dolgok, akkor hagyd őket, hadd menjenek, ahogy jónak látják :)
köszi mindenkinek a válaszokat!:) Igazatok van!
Nagy segítség ez nekem:D
kösszziii:)
Meg tudom érteni a helyzeted... Valójában ha békénhagyna minden gonosz lélek én is meglennék magamban... Csak az a baj, hogy nem zárkózhatok el a világ elől....
Amúgy neked is köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!