Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez igy nem normális. Mit...

Ez igy nem normális. Mit tegyek? Van valami bajom?

Figyelt kérdés
A menstruációm elég rendszertelen. Első alkalom után 6 hónapig kimaradt, majd megjött, és megint. azthittem végre beáll rendesen, de megint kimaradt egy hónap, aztán megint megjött, és megint kimaradt egy hónap, majd megint megjött. utoljára májusban volt.
2012. júl. 10. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
2-3 alkalom után hogy állna be rendesen? 17-18 éves korig normális, ha rendszertelen.
2012. júl. 10. 22:19
 2/6 anonim válasza:
Keress fel egy nődokit.majd ő elküld vizsgálatokra és kiderül mi bajod.nekem sem rendszeres de nem járok dokihoz mert nem a legjobbhoz kerültem és nem találtam még rendes és lelkiismeretes orvost:/
2012. júl. 10. 22:23
 3/6 A kérdező kommentje:

De az elsö alaklom után 6 hónap kimaradt, majd két havonta jött meg. Ez normális..!?

Orvoshoz meg nem igazán szeretnék 14 évésen menni, ez gondolom érthető..:s

2012. júl. 10. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Menj el nőgyógyászhoz vagy csak telefonon kéedezd me.
2012. júl. 10. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:
beletelhet pár évbe amig be áll rendesen csak nyugi.
2012. júl. 10. 23:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem érthető, ha nem akarsz orvoshoz menni! Ha baj van, akkor tök mindegy hány éves vagy, akkor is el KELL menni!!! Egyébként már csecsemőket is visznek gyereknőgyógyászhoz, ha olyan bajuk van!
2012. júl. 11. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!