Ez, hogy van? (bővebben lent)
Az én szemem nagyon sötétbarna, a páromé zöld. Az egyik szülőmnek zöld, a másiknak barna szeme van, az ő szüleinek kék és kicsit barnás zöld a szemük. Ha lenne gyerekünk mennyi esély van rá, hogy zöld, barna, kék stb. színű legyen a szeme?
Leginkább a zöld és kék szemszínre vagyok kíváncsi. A családunkban a legtöbb embernek kék szeme volt, a barna eddig csak nálunk fordult elő. Három testvérem van, mindannyiunknak barna szeme van, mint anyánknak, akinek barna és kék szemű szülei vannak.
Apám felől volt szinte mindenkinek kék szeme, az ő szüleinek kék és barnás kék szemei vannak, de neki zöld. Ez, hogy lehet? Hiszen egyik szülője sem zöld szemű.
A párom szülei pedig ugye kék és kicsit barnás zöld szeműek, akkor arra mennyi esély volt, hogy neki zöld szeme legyen? Mindkét testvérének kék szeme van.
Remélem érthetően írtam le és ha valaki tudja, hogy van ez akkor megválaszolja nekem.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!