Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Írtam egy emailt korábban, de...

Írtam egy emailt korábban, de nem érkezett válasz a kérdésemre. Mit írjak a következő levelemben?

Figyelt kérdés

Hivatalos helyre küldtem el a kérdésemet még korábban. Azóta sem érkezett válasz, emiatt írnék újra. Sürget a határidő, fontos lenne a válasz. (telefonálás nem megoldott)

Úgy gondoltam továbbítanám a levelet ugyanarra a címre, de nem tudom a szövegbe mit írjak? Kérdezzek rá, hogy miért nem írtak? Vagy csak hogy még mindig válaszra várok. nem tudom mit lehetne írni

ma 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Ugyanahhoz a levélhez írd, amit küldtél, hogy egybe legyen.

“Tisztelt Hivatal!

Szíves válaszukat várom YX napon küldött megkeresésemre.

Köszönettel: KZ”

ma 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Ha az a hivatalos hely valamilyen hivatal/hatóság, ott jellemzően nem fogadnak e-maileket, és nem ez a hivatalos kapcsolattartási forma. E-papíron kell üzenetet küldeni, mert az hitelesíti a digitális aláírásoddal, iktatásra kerül és így van nyoma a rendszerben. Egy random "névtelen" (beazonosíthatatlan) e-mailre nem biztos hogy reagálnak.
ma 10:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért írtam úgy, hogy hivatalos, hogy kicsit hivatalosabb legyen a levél, hiszen nem a haveromnak küldtem. Kicsiny falunkban az ügyintézővel teljesen elfogadott ez a fajta kommunikáció.
ma 10:51
 4/4 anonim ***** válasza:
55%
Kicsiny falud is a közszféra. Menj be személyesen, amikor fogadóóra van. Milyen ügyben kell? Ki az illetékes? Mert simán van, hogy a jegyzőnek küldöd, pedig semmi köze hozzá vagy fordítva.
ma 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!