Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen személyesebb hangvételű...

Milyen személyesebb hangvételű dolgokat írjak a motivációs levelembe hogy szimpátiát keltsek?

Figyelt kérdés
Ti mit írnátok?
febr. 14. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Legfőképpen semmit mert úgyse olvassa el senki.
febr. 14. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Alázatosan dolgozok a minimálbér feléért. Ez tuti szimpatikus lesz.
febr. 14. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igazából kövezzetek meg de én nem látom túl sok értelmét a motivációs levélnek. Ott a CV ha valaki tudni akarja hogy mit tudok.

Motivációs levél meg nem fog a jelentkezőről semmit elmondani, csak valami sallangos szöveg lesz, arra meg ott van az interjú

febr. 14. 23:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
senki nem olvassa el, felesleges egyáltalán irni.
febr. 14. 23:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A CV-t se nagyon olvassák el. Valahol olvastam, hogy egy CV-re átlagosan 1-2 perc jut. Szóval a motivációs levélnek semmi értelme.
febr. 15. 05:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát az jó, mivel eddig mindenhová úgy jelentkeztem hogy az önéletrajz vázlatosan tartalmazta a főbb dolgaimat, a motivációs levél meg kb 1 oldalban részletesebb, személyesebb leírást nyújtott rólam.
febr. 15. 08:27
 7/7 anonim ***** válasza:

#6 igazából behívni mindig CV alapján fognak, vagy megvan az ami nekik kell vagy nem.

Ha meg behívtak akkor az interjún eldől a személyes része a dolgoknak ott helyben. Leírni bármit le lehet de a valós személyiségét élőben fogják látni.

Én alapból 2x átgondolom hogy jelentkezzek ha kell motivációs levél mert baromi sok időt elvisz, ha meg nem is kérik akkor meg abszolút nem érdemes vele foglalkozni

febr. 15. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!