Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi az esèly egy ùjabb...

A.L kérdése:

Mennyi az esèly egy ùjabb császárra ha az első terhessèg sürgőssègi császárral fejeződött be? Az oka fàjásgyengesèg volt,ès nem tágultam semmit. Viszont erőltetik a VBAC-ot.. Èn nem tudom milyen a vajùdási fájdalom

Figyelt kérdés
ma 14:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én vajudtam, fájt is nagyon-nagyon, de végül mégis sürgősségi császár lett. Hát nekem a vajúdás visszanézve lofutty ahhoz képest, hogy hetekig mennyire szenvedtem a csaszarseb miatt, szóval én megpróbálnám a helyedben a vbac-et. Persze sajnos benne van a pakliban, hogy megint nem tagulnal semmit, szerintem ez alkati kérdés is, ahogy itt olvasom :/
ma 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Első sos császár lett, szintén fájásgyengeség miatt.

A második természetes szülés.

Ha újra szülnék, ami kizárt, természetesen tenném. 1000x könnxebb volt a felépülés. Igaz, ott meg a vajudás a pokoli, de az nem tart hetekig.

ma 14:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az elsö szintén igy lett császár, a második nagyobb nehézségek nélkül természetesen meglett.

Ha választhatnék, a természetes szülést választanám, ezerszer jobb

ma 14:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem megvolt minden rossz 2in1😂 20 óra vajúdás után császár. A tolófájásokig is eljutottunk, de nem tudtam megszülni☹️ Nekem a vajúdás sokkal rosszabb volt, mint a felépülés, viszont a sebemre nem nagyon sikerült vigyázni, szóval szerintem még mindig szörnyű állapotban van, így közel 7hónap után. Nem lesz több gyerek, de inkább hüvelyivel szülnék, ha választhatnék, de nem engednék úgyse.
ma 15:08
 5/10 A kérdező kommentje:

Igen,ezèrt hajlok a termèszetes szülès felè mert a mai napig nem felejtettem el a csàszàr utáni felèpülèst pedig már 8 ève.

Csak remènykedem beindul termèszetesen

Bàr már vannak enyhe mensiszerű fàjdalmak meg nèha a derekamba nyilalò fàjdalom de ez tudom mèg semmi a vajùdàshoz :)

ma 15:11
 6/10 A kérdező kommentje:

1.vàlaszolò...nem hiszem,hogy csak alkati kèrdès...

Magas vagyok szèles csìpővel szòval alkatilag semmi nincs ami megakadályoznà a sima szülèst..ha keskeny medencèm lenne megèrtenèm ezt de semmi ok nincs rà

Nem tudom ez mitől van ha a nő nem tágul

ma 15:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6# ja, nem így értettem, hanem úgy, hogy genetika, hogy kinek indul be a szülés, kinek nem.
ma 15:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Haladj azon az úton, amit javasolnak Neked, és lesz, ahogy lesz. Mást úgysem tudsz nagyon csinálni...

Én a 2. császárban tudok pozitív történettel szolgálni, hogy tudd; császár és császár között is van különbség:

Az első nekem is szörnyű volt. Nagyon bevéreztem, még a combjaim is feketék voltak. Az első héten alig tudtam mozogni. Mire azt tudtam mondani, hogy már nem érzem, hogy volt egy nagy hasi műtétem; eltelt fél év.

Ehhez képest a második semmi volt, pedig maga a műtét összetettebb volt, mint először, voltak nem várt komplikációk, maga a műtét is 2x olyan hosszú volt. Aznap este viszont én már jöttem-mentem, még lépcsőztem is. A műtét után 24 órával mentem haza (magánklinikáról). Amikor hazaértem, simán felvettem az akkor 3 éves kislányomat, és onnantól óvatosan ugyan, de minden alapvető dolgot elláttam otthon. Egy hét után már semmit sem érzékeltem abból, hogy műtöttek.

Szóval lehet ilyen is.

ma 15:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, úgysem tudod befolyásolni sajnos, mi lesz, de így vagy úgy, tulleszel rajta, és jól lesztek😊
ma 15:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem 3 császárom volt. Az első az sürgősségi. Azután azt mondtam, hogy soha többet császár. Sose voltam műtve, elképzelni sem tudtam milyen érzés lehet műtét után. Még hónapokkal utána is éreztem néha fájdalmat. A másodikat megpróbáltam természetesen, nem sikerült és az is császár lett. Ott viszont rohamtempóban gyógyultam. A harmadiknál nem volt választás. Akkor 10 nap után már bicikliztem.
ma 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!