Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék modell?

Hogyan lehetnék modell?

Figyelt kérdés
melyik magyar modellügynökségből kerülnek ki a híresebb modellek, és hogy kezdjek neki?? Fiú vagyok 16 éves úgyhogy még nem annyira sürgős csak kíváncsi vagyok

2012. aug. 4. 00:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én láttam Barbaráról pár videót youtube-on és mindegyikről az jön le hogy idióta. amúgy 190-192cm vagyok kicsit bunkó de kib@szott vicces....
2012. aug. 6. 00:01
 12/13 A kérdező kommentje:
és köszi a választ :))
2012. aug. 6. 00:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Előző válaszolónak akkor nem ismered! Én ismerem vele dolgoztam 1 évig. Barbi amolyan szőkenő és elég butuska. Ez nem változott az interjúkban nem tud megnyilvánulni legalábbis magyar nyelven... angolul sokkal jobban nyilatkozik. Jó eredmények nem hiszem hogy annak köszönheti mert jól tanult.. vitatkoznék erről azért...

De nagyon jól leírta az elöző válaszoló a dolgokat kedves kérdező. Bár abban nem értek egyet h nem kell fieztni. Egy minimális összeget kell fizetned! Hiszen a modellügynökségek sem ingyen tartják a stylistot a fodrászt meg a sminkest... Nekem is kellett fizetnem még a legelején és egyetlen egyszer.

2012. aug. 6. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!