Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehetnék Victoria's...

Hogy lehetnék Victoria's Secret modell? 16/L

Figyelt kérdés
Ez az álmom!

2012. aug. 2. 23:27
 1/10 anonim ***** válasza:
mik a méreteid?
2012. aug. 2. 23:32
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
xD
2012. aug. 2. 23:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Álmodozni lehet.
2012. aug. 2. 23:43
 4/10 A kérdező kommentje:

hát, most kövér vagyok, de szeretnék lefogyni.

170 cm és 70 kg vagyok, de szeretnék leadni 20 kg-ot. Homokóra alkatom van, vagy körte, nem vagyok biztos benne. De az arcom szerintem szép, olyan angyali..

2012. aug. 2. 23:44
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
A Victoria' Secret-et felejtsd el! Alacsony vagy, kövér is, az arc édes kevés. Náluk az alkat az első. Plus size modellnek még elmehetsz.
2012. aug. 2. 23:50
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Amikor ilyen tested lesz próbálkozhatsz.

[link]

Ehhez fogyni kell, sportolni, tornázni, edzeni. De ha az alakod alapból nem ilyen akkor hiába minden. Pl a körte alak nagyon nem nyerő.

Bár én nem értem miért akar minden kislány modell lenni. Semmi jó nincs a modellkedésben.

2012. aug. 3. 00:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem (de ez lehet,hogy csak az én véleményem) ne tedd tönkre az életed hogy most fogysz 20 kilót és évekig keményen eddzel aztán egy leszel a sok közül. Amúgy érdekes,hogy elméletileg a nők nagyon kis részének van homokóra alakja de itt gyakorikérdésen 80%nak az van
2012. aug. 3. 08:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy felesleg van rajtad sújban, amit le kell adni. Ezek mellett, pedig pici is vagy, így aztán ez sajnos csak egy álom marad...
2012. aug. 6. 00:01
 9/10 anonim válasza:

Hát végülis nem lehetetlen ez a dolog ha arra gondolunk, hogy Mihalik Enikő is Békéscsabáról indult, és most hol tart...

DE! te tényleg nem vagy egy tipikus modell alkat. A VS angyalkáknál tényleg nagyon fontos a test, mert fehérneműben mindenki arra figyel. Lehetsz attól még modell, ha tényleg tehetséges vagy, de ne ess túlzásokba. És ezt nem bántásból mondom. Nekem is megvolt ez a korszakom, amikor modell akartam lenni. Most én is 16 vagyok, és új álmaim vannak. Rájöttem, hogy a modellkedés nem nekem való. Te is gondolkozz el, hogy mi az ami jobban illik hozzád. És nehogy őrült fogyókúrába kezdj, mert azzal csak magadnak ártassz.

2012. aug. 11. 22:23
 10/10 anonim ***** válasza:
a saját szépségedet dícsérni kicsit nonszensz...
2014. febr. 7. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!