hát, most kövér vagyok, de szeretnék lefogyni.
170 cm és 70 kg vagyok, de szeretnék leadni 20 kg-ot. Homokóra alkatom van, vagy körte, nem vagyok biztos benne. De az arcom szerintem szép, olyan angyali..
Amikor ilyen tested lesz próbálkozhatsz.
Ehhez fogyni kell, sportolni, tornázni, edzeni. De ha az alakod alapból nem ilyen akkor hiába minden. Pl a körte alak nagyon nem nyerő.
Bár én nem értem miért akar minden kislány modell lenni. Semmi jó nincs a modellkedésben.
Hát végülis nem lehetetlen ez a dolog ha arra gondolunk, hogy Mihalik Enikő is Békéscsabáról indult, és most hol tart...
DE! te tényleg nem vagy egy tipikus modell alkat. A VS angyalkáknál tényleg nagyon fontos a test, mert fehérneműben mindenki arra figyel. Lehetsz attól még modell, ha tényleg tehetséges vagy, de ne ess túlzásokba. És ezt nem bántásból mondom. Nekem is megvolt ez a korszakom, amikor modell akartam lenni. Most én is 16 vagyok, és új álmaim vannak. Rájöttem, hogy a modellkedés nem nekem való. Te is gondolkozz el, hogy mi az ami jobban illik hozzád. És nehogy őrült fogyókúrába kezdj, mert azzal csak magadnak ártassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!