Hogyan lehetnék modell?
Figyelt kérdés
melyik magyar modellügynökségből kerülnek ki a híresebb modellek, és hogy kezdjek neki?? Fiú vagyok 16 éves úgyhogy még nem annyira sürgős csak kíváncsi vagyok2012. aug. 4. 00:04
1/13 anonim válasza:
Nehéz elkezdeni így ,hogy te akarsz az lenni. Általában azokat futatják fel akit az utcán meglátnak vagy bárhol ,és oda mennek hozzá megkérdezik ,hogy nem szeretne-e modell lenni. Szóval ha valóban ez akarsz lenni ahhoz sok kitartás kell. Szerintem nem éri meg modellkedni mert ilyen fiatalon mindenki ott hagyja a sulit a modellkedés miatt de egy idő után kiöregszik a modell szakmában és hétköznapi emberré válik és ilyenkor mit fog csinálni majd? Tehát tényleg gondolod át. Tapasztalat. 19/L
2/13 A kérdező kommentje:
én igazából azt vetem észre hogy bár a női modellek fiatalok a férfi modellek sokkal idősebben is kapnak melót, mivel a férfiak többsége 30-35 éves korábban néz ki a legjobban/ legférfiasabban a nök meg 20-30 a legszebbek
2012. aug. 4. 00:16
3/13 anonim válasza:
igen de akkor is ott leszel 40 évesen állás és diploma nélkül. Persze kifog tartani még a pénzed ha annyira befutsz de ha nem akkor bukta az egész. Nagyon kockázatos szakma.. nagyot lehet vele nyerni és nagyot is lehet vele bukni
4/13 A kérdező kommentje:
az már a 20 évvel későbbi énem problémája :))
2012. aug. 4. 00:33
5/13 anonim válasza:
A legtöbb fiatal nem gondol a jövőjére látom közéjük tartozol.Igazából te döntésed, de nem hiszem ,hogy nagy reményeid lehetnek ebben. Ott van az élő példa Palvin Barbara akit mellesleg ismerek. Egy seggh*lye lány csak a fotozások miatt. El ismerem mert tényleg megérdemli. De nem sokat tesz érte ne, küzd mint például egy dolgozó ember. Kisminkelik megcsinálják a haját és akárhogy is nézett ki már is tökéletes. Ő meg csak odaáll a fotos mondja mit csináljon és körülbelül ennyi. Nincs magánélete mert állandóan repül egyik országból a másikba. Alig látja a családját a barátait és a szerelmét. Te tudod , meggondolnám nagyon. Minden esetre ha belevágsz , sok szerencsét ... mert ehhez csak erre van szükség meg egy babapofira:-)
6/13 A kérdező kommentje:
hát valaki észt kap valaki meg szépséget....
2012. aug. 4. 00:47
7/13 anonim válasza:
Igen ígyvan. Én megmondom őszintén 14 évesen kezdtem el modellkedni. Akkoriban meg voltam halva ,hogy modell legyek meg fotozzanak stbstb. De ahogy nőttem rájöttem ,hogy mégsem ez a vágyam így ott hagytam. Minden szerződést felbontottunk ami körülbelül félévig tartott mert nem akartak elengedni és úgy gondolták ,hogy meggondolom magam. Most orvosnak tanulok. Sokkal hasznosabbnak érzem magam így mint úgy. Koplalnom kellett évekig mindig volt egy testsúly amit nem léphettem át. Persze oda lettek a gyermek éveim ezzel a baromsággal ami nem ért meg 10 fillért sem mert semmi szép emlékem nem maradt meg csak a fotozások meg a magántanár mert az iskolát is ott hagytam csak hogy modell legyek. Óriásit hibáztam..... Sok szerencsét neked
8/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom :SS
2012. aug. 4. 00:57
9/13 anonim válasza:
Egyik kommentelőnek: Palvin Barbi nem hülye, mert akkor nem végzett volna jó eredményekkel egy nyolcosztályos gimnáziumot.
Kérdezőnek:
10/13 anonim válasza:
Kérdezőnek: Ha minimum 183cm vagy akkor lehet róla szó. Persze jól is kell kinézned és angolul pedig folyékonyan beszélni. Kedvesnek lenni, mivel sok az interjú és a faragatlan kis hülyék nem jutnak be a top 50-be... Ha jó ügynökséget akarsz, akkor itt egy oldal és a top 10 a mi kis országunkban... [link] És pont 16 évesen lehet kezdeni. Megéri belevágni, mert pár ügynökségnél már a kezdőórabér is 100Ezer körül van. Ahol valamiért tőled kérnek pénzt, ott pedig átvernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!