Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Korai 13 évesen (nyelvesen)...

Csapólégy kérdése:

Korai 13 évesen (nyelvesen) csókolózni?

Figyelt kérdés
Előre is köszi !

2012. aug. 3. 11:44
 1/10 anonim ***** válasza:

Nos, igen. Én ezt annak tartom. Még 2-3 évet lehet azzal várni,nem? :)

Persze nem dől össze a világ és nem leszel rosszabb,de még szinte gyerek fejjel nem kell az első jelentkező szájába mászni. :)

2012. aug. 3. 11:58
 2/10 anonim válasza:
szntem is ráérsz még ezzel
2012. aug. 3. 12:08
 3/10 anonim ***** válasza:
tök mindegy a lényeg hogy csak terhesekkel feküdjön le az a biztos
2012. aug. 3. 12:10
 4/10 Mitmivan? ***** válasza:
Én 14 voltam, de előtte több hónapig "jártunk" a sráccal, már amennyire lehet ezt így nevezni ilyen fiatalok körében :D Akkor még az volt a menő, ha megfogta a kezemet és nem az volt mint most, hogy durrbele mindenbe. Ezzel azt akarom mondani, hogy szerintem a csók még nem gázos, de csak akkor, ha úgy érzed megéri ilyen fiatalon túlesni rajta és nem az van, hogy 1 hét múlva mással látod a mászókán ;) Bocs a végéért, de nem hagyhattam ki :D
2012. aug. 3. 13:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha 13 évesen csókolózol az már régen rossz.

Tök mindegy, hogy nyelvesen vagy nem nyelvesen..

Ráérsz még a csókkal 16-17 évesen is.

2012. aug. 5. 22:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát megcsókolt,visszacsókoltam..másnap szakítottunk.Nagyon megbántam:/
2012. aug. 7. 22:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Látom, sokan írták, hogy meg fiatal vagy de szerintem, ha te készen állsz rá lelkileg, akkor hajrá. A lényeg az hogy te akard.

Nekem 14 évesen volt és nekem is sokan mondták, hogy korai de hidd el, nem bántam meg. És most már csak azt.fogom csinálni, amit én úgy érzek.

Hajrá, szerintem elvezd az életét. Fiatal vagy.

15/L

2012. aug. 7. 23:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Igazából,nem is a csókot bántam meg,hanem azt,hogy vele.köszi a válaszokat
2012. aug. 7. 23:11
 9/10 anonim válasza:

Szia.

Szerintem nincs ezzel probléma. Ha úgy érzed hogy már készen állsz akkor hajrá. Egyszer vagy csak 13 éves. Fiatal vagy, előtted az élet. Csak ne vidd túlzásba.. Szerintem egy csókba nincs semmi olyan.. Nézd, szerintem azért gáz ha valaki 17 évesen még nem csókolózott... Ez az én véleményem..Nos, a helyzet az hogy én is veled egy idős vagyok, és már én is túlestem rajta..Kicsit paráztam, de semmi komoly, mert meglepődtem, hogy egy fiú egyszercsak odajön hozzám és megcsókol.. Gondoltam, ha már itt az alaklom, akkor vissza csókolok... Amit kissé bánok, hogy nem nagyon volt köztünk semmi.. Tehát.. Próbált velem járni de.. Hát, azt még korainak gondolom.. Na ennyi, én ezt gondolom.. Lehet lehurrogni, már visszafordítani nem tudom..

2012. aug. 18. 14:20
 10/10 eratin válasza:
Ezt senki más nem tudhatja, neked kell érezned.Ha izgat a dolog és szeretnéd, akkor csináld.A mai fiatalok korán kezdik. A lényeg, hogy ne az akaratod ellenére történjen. No meg az is, hogy a nyelves csók nem egy puszi-féle.Néha a hormonok igencsak felélednek az ember lányában és nem tud ellenállni tovább megy. 13 évesen korai lenne még testileg is, jogilag is.
2018. máj. 30. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!