Kaptam pár napja egy levelet a postátol hogy nem tdták még áprilisban kézbesíteni egy levelet ilyenkor mi a teendő? Lent leírtam a levél nagy részét de most telefonáljak be? Vagy mit tegyek hogy kitudjam venni?
A levél: Tisztelt ügyfelünk!
Ez úton tájékoztatom hogy a mai napon az ön részére cimzett ajánlott küldeményt kézbesíthetelensége miatt őrzés kezelésbe vettük. 6 hónapig megőrizzük majd megsemisítjük.
Esztergomba lakok és Budaőrsről kaptam levelet.... Na szóval mit tegyek?
Nah, itt nekem valami nagyon nem tiszta.
1. ezek szerint a levélre nem írtak feladót, mert ellenkező esetben azt visszaküldik a feladónak és nem rakják őrzés-kezelésbe.
2. ha a te címedre szólt és a posta írt neked (ergó tudja a címed), akkor csak az lehet, hogy nem voltál otthon, amikor kézbesíteni akarták, illetve értesítő hatására nem mentél be érte a postára.
Egy küldeményt csak akkor szoktak őrizni, ha nem vette át a címzett és nem deríthető ki a feladó, úgyanis nem tudnak vele mit kezdeni. Budaörsön van a logisztikai központjuk telefonálj be nekik, hogy mikor tudnád átvenni a levelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!