Mi a teendő elkevert levél esetén?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek közel egy hónapja levelet küldtem postán Dél Koreába, viszont ő azóta se kapta meg. Kb egy hét alatt ért oda amúgy minden esetben. Gyanakodtunk arra, hogy mivel náluk volt valami nemzeti ünnep, kicsit megkésve, de majd megérkezik, most már azonban az ötödik hét kezdődik, és a levélnek nyoma sincs. Mit lehet ilyenkor tenni? Elkeveredik előbb utóbb hozzá vagy esetleg visszaküldik nekem? Volt benne pár nyári élménybeszámolós kép, így nagyon sajnálom hogy eltűnt, jó lett volna ha megkapja. Egyáltalán hova tűnhet csak úgy el egy levél ha angol címzés van rajta direkt? A postás olyan rutinosan vette át, ha nem tudta volna mi az a South Korea csak meg kérdezi nem?2009. okt. 12. 07:17
1/2 anonim válasza:
Nem a postás hibája, már amelyik átvette. Van ilyen, vagy rossz címet írtál rá, és visszaérkezik hónapok múlva összeszaggatva, vagy búcsút mondhatsz neki. Én az utóbbit javaslom... A legbiztosabb módszer mégiscsak az internet, képküldésre IS! De még az is lehet, hogy megkapja...
2/2 A kérdező kommentje:
Tudnám vele interneten is tartani a kapcsolatot, nem erről van szó, egyszerűen csak a levelezésnek van egy varázsa, amit mondjuk az e-mail nem ad vissza, és sajnálom hogy ez a levél elveszett valahol útközben... 19/L
2009. okt. 12. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!