Nem tudok aludni olyan meleg van, Valami praktika?
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 01:27
11/14 anonim válasza:
Nálam megy a ventilátor és szoktam magam vízzel spriccelni közben. Van ilyen fújos izé, abba teszek vizet és lehűt egy kicsit. :D
12/14 anonim válasza:
Az én kedvencem: bevizezek egy türcsit és magamra terítem. jóó hideg :D De ettől jól meglehet ám fázni, de én mire elalszom, már magamtól lerugdosom, mert már vagy fel melegszik és zavar, vagy hideg és fázok. És a égén a talpamon van, amibe végképp belealszok :D Reggelre meg a földön találom :P
13/14 anonim válasza:
próbáld jégakkuval, vagy hűtőpárnával (drogériákban van), esetleg vizes törölköző az nem dől ki:-)
Én néha Sedacur fortét veszek be elalvás előtt. Eddig még segített. De nekem inkább a zaj miatt kell, mert lakótelepen, ha nyitott ablak mellett alszom - a meleg miatt - ,akkor a zajok ébresztenek fel és persze nem tudok visszaaludni.
szép álmokat
14/14 anonim válasza:
jajj most keresgettem itt mert épp nem tudok aludni a melegtől:D
erről a lavor vizesről eszembe jutott mikor tavaly a kádba jéghideg, és kevés vízbe addig feküdtem amég nem fáztam, majd azt hittem hogy jól esz így..de mire kiszáltam ismét melegem volt..van hogy vizes csuklószorítót veszek fel, vagy vizes törölköző fejre, összevissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!