Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudok aludni olyan meleg...

Nem tudok aludni olyan meleg van, Valami praktika?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 01:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem kell korán kelned, akkor ne zavarjon, előbb-utóbb úgyis olyan álmos leszel, hogy nem fog érdekelni, hogy hány fok van
2009. júl. 16. 01:33
 2/14 A kérdező kommentje:
6kor kel kelnem
2009. júl. 16. 01:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom reggel kinyitni az ablakot és szellőztetni és fél5-5kor nyitom és fél11 körül zárom be, vagy előbb ha meleg van.

Ilyenkor reggel bekapcsolom a ventillátort ez átkeveri a levegőt és így egész jól lehül.

Illetve este kinyitom az ablakot 9 körül amikor már hűvösebb van és később becsukom.

Éjjelre lenne érdemes nyitvahagyni, mert akkor jól lehül, de én nem merem a bogarak miatt. (Tiszta hülye vagyok...)

Illetve éjjel is megy a ventillátor és egy szál alsóneműben alszom.

Végső esetben altatót veszek be.

Most dolgozom ezért nekem is reggel kell kelnem, pont kn. mikor neked.

Eddig jó volt, mert 5kor feküdtem le és jó hűvösben tudtam aludni, napközben meg valamennyire kibírható a meleg.

Esetleg fújd be a tested dezodorral, az jól hűsít. Én hintőporozok is. Illetve dupla nejlonzacskóba jégkockákat helyezni és azt magad mellé tenni kicsit. De ne aludj azzal, mert ha nem is folyik ki ha valaki hajlamos rá megfázhat.

Vagy lefekvés előtt hideg zuhany. Vagy épphogy langyos.

Más nem igazán van, esetleg megihatsz még egy jeges italt, ha az téged lehűt.

Vagy lehet venni légkondit, de hát az meg drága és be is kell szerelni stb. :/

2009. júl. 16. 01:53
 4/14 anonim ***** válasza:

jav.: az első sorban én* az egyik és helyett.

Aztán nem kn, hanem kb*.

Bocs, csak én meg kissé szédelgek ezeken a meleg napokon és nem tudok annyira figyelni.

2009. júl. 16. 01:56
 5/14 A kérdező kommentje:
na köszi ezt a bő választ. már csinálom is:D
2009. júl. 16. 01:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
:) Amúgy engem sokszor elnyom az álom a meleg miatt. (Csak aztán arra ébredek, hogy tiszta víz vagyok...)
2009. júl. 16. 02:17
 7/14 anonim ***** válasza:

Ja, de persze amikor muszáj lenne aludnom, mert korán kelek akkor nem, olyankor csak fetrengek és a párnámat fordítgatom a hideg oldalára :)

Meg a takarót szoktam magam alá hajtogatni, kellemes hideg.

2009. júl. 16. 02:18
 8/14 anonim válasza:
Én nekem egy megoldásom van ha melegem van este lefekvéskor pucéran alszom az ágyban és ez jól bejött eddig.
2009. júl. 16. 07:43
 9/14 anonim ***** válasza:
én az ágy mellé szoktam rakni egy nagy tál vagy vödör hideg vizet, és amíg ébren vagyok és várom hogy aludjak akkor bele szoktam lógatni az egyik kezem, és nekem úgy lassan át hűl a testem is. Lehet a kezem vére lehűl és ahogy forog a testembe a vér, hűti a többi részt is. Én ezt szoktam ha már nagyon nem megy az alvás.
2009. júl. 16. 09:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Ezt a vizes dolgot én is terveztem már, csak én biztos elaludnék úgy és felborítanám... :D
2009. júl. 16. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!