Mondanátok őszinte véleményeket a fotóimról?
sziasztok:) 16L vagyok nagyon szeretek hobbi szinten fotózni, képeket szerkeszteni, fotókat manipulálni. Kicsit utána néztem pár kérdésnek itt ahol kérdezték hogy milyenek a fotóim? stb..és sok helyen láttam hogy azt írták, hogy ebben semmi kreativitás, egyéniség, nincs benne semmi "hűha" vagy olyanok hogy jók a képeid, de nem vagy annyira tehetséges hogy később ezzel foglalkozz.. Én ha lehet még akik jobban is értenek a témához szeretnék őszinte véleményeket kérni.. mostanában kezdtem el fotózni mert kaptam egy jobb gépet.. csak fontos lenne mert ha van tehetségem akkor lehet h itt indulok el de nem vagyok biztos magamban. Mivel vannak ismerőseim akik gyakoriznak, kérlek aki mondana véleményt írjon ide kort és várost (v ahol lakik) és küldök neki
előre is köszi :))
Én szívesen megnézzem a fotóidat,és őszinte választ is kaphatsz.
Némi gyakorlatom van benne mert nyomdászként,és jelenleg könyvkiadó cég munkatársaként számos fotókkal,képekkel találkozom
27/L
nekem is küldhetsz, az utóbbi másfél évben eléggé elmerültem a fotók világában
nem ismerek 16 éves fotózós lányt, szóval nyugodtan tolhatod a cuccot :)
nekem 3-4 kép tetszett csak belőle, a többi olyan mint amit írtál nem egy hűha, sok ilyen képet raktak már fel itt, én is lefényképeztem már a fákat meg a virágokat a kertünkben.
de ha sokat fotózol később majd jönnek a kreatív saját ötletek
köszi a linket.
nekem tetszenek. én azt nézem, hogy még csak 16 éves vagy, és még sokat fejlődhetsz. sőt, egy jó fotós sosincs készen, mindig tanulhat valamit.
egy picivel kevesebb utómunka jó lenne, egyik másik képen elveszi a figyelmet a kép mondanivalójáról.
nekem a körhintás kép kicsit szűk, a fekvő lánynak meg hiányolom a lábát. a szemes képek egész jók, de egy témán nem érdemes ennyit fogorni, hacsak nem egy sorozatot akarsz készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!