Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mindenki mást mond, milyen...

Mindenki mást mond, milyen színű a lelkem tükre? Kicsit színtévesztő vagyok így nem látom jól, másoktól meg vegyes véleményeket hallok.

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 16. 14:36
 1/4 anonim válasza:

Ez egyértelműen zöld, de a zöld áranyalat több szine található meg benne. Ha jól látom egy kis szürkés-zöld is vann benne a szemed sarkában, de lehet, hogy csak a képen néz ki olyannak.

Szerintem a zöld néhány árnyalata található meg benne, ez biztos, de leginkább az erős zöld tükrözödik benne. Azt mondanám, hogy sötétzöld, de ez így nem igaz, ezért azt mondom rá, hogy az átlagos világoszöldnél kicsit sötétebb.

Érdekes a szemed, mert ennyire erősen egyértelmű zöldet elég ritkán láttam.

2012. aug. 4. 13:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Hú, ezt most aztán jól megaszontad :) KÖszi :)
2012. aug. 4. 22:08
 3/4 anonim válasza:

Nem volt érthező?Szerintem igen.

De fogalmazók egyszerűen, azért hogy világos legyen, a szemed színe: Zöld egy kis szürkével keverve.

Bocs, ha ez sem világos, de szerintem így már érthető. Az előzőleg csak azért írtam le olyan részletesen, hogy el tud képzelni.

De ha így könnyebb neked,akkor azt mondom, hogy egyszerűen csak:zöld. :))

2012. aug. 6. 14:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem dehogy, nagyon érthető volt, csak olyan vicces volt a leírás. Igen, mondhattad volna, szimplán, hogy zöld, de ez így sokkal jobban tetszett :)
2012. aug. 6. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!