Mit tegyek? Maradjak vagy menjek?
Figyelt kérdés
Egy másik suliba szeretnék átmenni de ahoz le kell vizsgáznom németből(3leckéből) és infóbol, mert nekem nem volt infóm ebben az évben és német helyett spnyolt tanultam.
Igazából az egyik osztálytársam miatt mennék át a másik suliba mert minidg piszkál meg utálom és ő is engem.. de nem hinném hogy megtudnám ezeket tanulni 2 hónap alatt.. mit tegyek? maradjak vagy menjek?
2012. júl. 14. 19:35
1/3 anonim válasza:
Én egy ember miatt biztos nem mennék át. A többi osztálytársadat meg simán otthagynád akivel jóba vagy? Szerintem maradj.
2/3 Kriszti8 válasza:
Szerintem halgass a szívedre.ha átakarsz menni az iskolába akkor érdemes megpróbálnod:)max nem sikerül de legalább nem lenne lelkiismeret furdalásod h nem próbáltad meg.Ha csak amiatt a gyerek miatt mennél át és te nem akarsz akkor NE! NE hagyd hogy boldog legyen.Állj a sarkadra.nekem is van egy osztálytársam és kinem állhatjuk egymást úgyhogy megértelek de én ezért nem mennék el...nem adnám meg neki ezt az örömet.Ne szólj hozzá és majd egy kis idő múlva békénhagy..de kajak ha csak a gyerek miatt mennél át akkor NE!!
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. júl. 18. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!