Van még valaki rajtam kívül aki egyszerüen halálra unja magát?
Nyári szünet van és egész nap semmit sem csinálok. Halálra unom magam, annyira nem tudok semmit csinálni hogy azt le se lehet írni, annyira semmi. Ma reggel felkeltem, néztem egy kis tévét, neten bóklásztam, de ha megkérdezné valaki hogy ma mit csináltam, nem tudnék rá válaszolni. Van még valaki aki ilyen szinten unja magát?
És ne jöjjön senki hogy menjek el sétálni meg ilyen okosságok mert az is rohadt unalmas, csak ha hallja az ember akkor hajlamos azt gondolni hogy "Igen, hát ő sétált és csinált valamit". A barátaim mellesleg sztem ugyanezt csinálják csak nem vallják be, de fel se veszik a telefont ugyhogy úgy érzem 0-24 izgalmas elfoglaltságuk van.
Segíthetnél otthon a háztartásban például.
Vagy vetkőzz le azt vigyázz a ruhádra!
Nem hiszem el,hogy ennyire nem találod fel magad.
Ez hihetetlen, hogy vannak ilyen emberek. Komolyan mondom, irigyellek. Hogy lehet unatkozni? Annyi mindent lehet/lehetne csinálni.
Pl. kezd el kitakarítani a szobádat, v. lomtalaníts. Esetleg olvass. V. keress vmi hobbit. Menj el kerékpározni, sportolj vmit. Nem hiszem el, hogy komolyan nem tudod lekötni magad. Ha meg tényleg ennyire unatkozol, menj el dolgozni. Ott legalább csinálsz vmit. És elmegy vele a napod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!