A 6. héttől itthon vagyok, lassan már 10. hete. Egyszerűen halálra unom magam. Mit csináljak itthon?
Párom dolgozik egész nap.
A babás dolgokat megvásárolni még korai. Bár már utánanéztem a neten hogy mit hol kell majd megvenni, de még korainak tartom.
Házimunkám nincs, mert anyós és mama mindent megcsinál, segítenek, és mivel veszélyeztetett vagyok, nem is engednek semmit sem csinálni.
Megnéztem minden filmet.
Elolvastam minden könyvet.
Néha elmegyünk sétálni, de napközben mikor mindenki dolgozik, egyedül nincs kedvem menni.
Ti mit csináltok otthon? Tudtok valami tippet adni?
Szia!
Ha tudsz varrni, akkor esetleg varrhatsz a babának ágynemüt, lepedöt, baldachimt stb., függőnyt..
Amúgy én is sokat untam magam, de most megy a lakásfelújitás..igy semmire sincs időm, ez se jó
Szia!
Szeritnem tanulhatsz, esetleg varrj! Én majd anno a kis jövevénynek falvédőt akarok varrni. Mi a húgommal az összes "unokának" varrtunk. És hidd el lekött egy időre. Mire kitalálod mi legyen rajta,megvedd hozzá a filc anyagot és legfőképpen megvarrd. Lehet filcből kiságyra való játéktartót is varrni. Én alig várom, h ezzel töltsem az időmet.
Angolozok, készulok a nyelvvizsgára, a tanulás, mint előttem többen is írták, hasznos.
Meg játszok :D
Mondjuk félig fekve félig ülve, laptoppal, nem tudnék egész nap az asztali gép mellett ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!