Unatkozom, őszintén. Mit csináljak? 14/L
Igazából hülye voltam, volt egy felfogásom, miszerint nekem csak igazi barátok kellenek, haverok nem. Így kialakítottam egy 4 tagú lánybandát, a többiekkel pedig nem törődtem. Nos, az egyikük elköltözött az ország másik végébe, a másikék gazdagok és egyik helyről utaznak a másikba, az utolsó személy pedig lent van már fél hónapja a nagyszüleinél és nem is szándékozik visszajönni egy ideig.
Esküszöm, még sosem unatkoztam. Ha bezártak egy sötét szobába, akkor is csak feküdtem, és történeteket találtam ki, és nagyon jól elvoltam, úgyis. 5 órás buszozás közben is nagyon jól elvoltam. Éltettem a felfogást, hogy "csak a buta ember unatkozik" és tényleg eszerint éltem, és most nagyon szégyenlem magam.
Hiába tudom, hogy ha unatkozik valaki, az azt jelenti, hogy dejó, minden rendben van, mehetünk tovább, nincs semmi dolgunk.
Nincs kedvem olvasni, pedig én voltam az az ember, aki ha visszatette a kiolvasott könyvet a polcra, már vette le a másikat rögtön. De most valahogy nincs kedvem, és nem értem magam.
Volt, hogy megnéztem egy nap 4 filmet, de ez sem mehet tovább, és jelenleg a nyelvtanuláson kívül nem tudok semmit csinálni, és annyira szánalmas az egész, hogy bármit megtehetnék, de nem csinálok semmit, mert fogalmam sincs, hogy mit. Mások bezzeg örülnek ha van szabadidejük, én meg itt nyögök miatta. Már ott tartok, hogy mindennap kitakarítom a házat, és főzök, sütök, de ezek is maximum 2 órát vesznek el a napomból.
Szia! Szerintem keress egy hobbit. Ìrtad hogy olvasás, filmnézés nem, de ezeken kívül még sok minden van :)
Pl. kézműveskedés(pólófestés, gyöngyfűzés, varrás), rajzolás, hangszeren tanulás(akár önmagadat is taníthatod, de előny ha korábban már volt közöd a zenéhez- én pl most nyáron tanítom magam gitározni), kertészkedés, szobád átrendezése...
Vagy ha van vmi kisállatotok vele is játhatsz, tanítgathatod...
ilyesmik jutottak most így elsőre eszembe
remélem tudtam segíteni :)
Milyen tanfolyamokra gondolsz? Tavaly jártam nyelvtanfolyamra, bár nem barátkozási céllal, de ott mindenki elmúlt 20.
És milyen szakkörök vannak így nyáron?
Hát igazad van, lehet nem hobbit kéne keresnem..tud valaki ajánlani valami tanfolyamot/szakkört?:)
Kezdj el egy Téged nagyon érdeklő sorozatot :)
Persze nem azt mondom hogy egész nyáron csak is ezt csináld!
Én 16L vagyok a Gossip Girlt szoktam nézni :) én nagyon szeretem, de ettől még Neked lehet hogy nem tetszene ( előtte pedig a Vámpírnaplókat néztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!