Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Unatkozom, őszintén. Mit...

Unatkozom, őszintén. Mit csináljak? 14/L

Figyelt kérdés

Igazából hülye voltam, volt egy felfogásom, miszerint nekem csak igazi barátok kellenek, haverok nem. Így kialakítottam egy 4 tagú lánybandát, a többiekkel pedig nem törődtem. Nos, az egyikük elköltözött az ország másik végébe, a másikék gazdagok és egyik helyről utaznak a másikba, az utolsó személy pedig lent van már fél hónapja a nagyszüleinél és nem is szándékozik visszajönni egy ideig.

Esküszöm, még sosem unatkoztam. Ha bezártak egy sötét szobába, akkor is csak feküdtem, és történeteket találtam ki, és nagyon jól elvoltam, úgyis. 5 órás buszozás közben is nagyon jól elvoltam. Éltettem a felfogást, hogy "csak a buta ember unatkozik" és tényleg eszerint éltem, és most nagyon szégyenlem magam.

Hiába tudom, hogy ha unatkozik valaki, az azt jelenti, hogy dejó, minden rendben van, mehetünk tovább, nincs semmi dolgunk.

Nincs kedvem olvasni, pedig én voltam az az ember, aki ha visszatette a kiolvasott könyvet a polcra, már vette le a másikat rögtön. De most valahogy nincs kedvem, és nem értem magam.

Volt, hogy megnéztem egy nap 4 filmet, de ez sem mehet tovább, és jelenleg a nyelvtanuláson kívül nem tudok semmit csinálni, és annyira szánalmas az egész, hogy bármit megtehetnék, de nem csinálok semmit, mert fogalmam sincs, hogy mit. Mások bezzeg örülnek ha van szabadidejük, én meg itt nyögök miatta. Már ott tartok, hogy mindennap kitakarítom a házat, és főzök, sütök, de ezek is maximum 2 órát vesznek el a napomból.

2012. júl. 7. 15:15
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
72%

Hát én ilyenkor azt szoktam, hogy elkezdek zenét hallgatni és közben kitalálok valamit :D

Amúgy a felfogásodban ott a nagy hiba, hogy a haverokból lesznek később a barátok.

2012. júl. 7. 15:29
 2/29 anonim válasza:
82%
én masztizni szoktam
2012. júl. 7. 15:30
 3/29 anonim ***** válasza:
Én is úgy voltam/vagyok vele, hogy csak igaz barátok kellenek így azt vettem észre, hogy hirtelen az a négy öt jó barátnő nincs sehol, mert elutazott stb. Én azt tanácsolom neked, hogy kezdj el haverokat szerezni most. Tudom könnyű mondani de esetleg facebookon(ha van) ráírhatnál egy két emberre. Beszélgess olyannal aki szintén unatkozik és megkérhetnéd, hogy jöjjön veled sétálni vagy menjetek el moziba. Nem késő haverokat szerezni és attól függetlenül megmarad a saját 4-5fős társaságod is.
2012. júl. 7. 15:30
 4/29 A kérdező kommentje:
Első: igen, most már tudom, sznob állat voltam.:/
2012. júl. 7. 15:31
 5/29 zokniszörny válasza:
Menj le a strandra, ha van, és úszkálj. Ott lehet szerezni társaságot is.
2012. júl. 7. 15:32
 6/29 anonim ***** válasza:
ma 15:30ös vagyok. Ezt majd csak később középiskolába veszed majd észre, hogy nem jó ha klikkesedsz. Oké, az egyfajta "biztonságot" ad ha van egy megadott társaság de sokkal többre mész ha mindenki mással haveri kapcsolatban leszel.
2012. júl. 7. 15:33
 7/29 anonim ***** válasza:
23%
Menjél napszámba kislány, vagy keressél magadnak házimunkát!
2012. júl. 7. 15:41
 8/29 anonim ***** válasza:
Maszturbálj.
2012. júl. 7. 15:52
 9/29 A kérdező kommentje:

"Maszturbálj."

Unom, lány vagyok, nekem napi 1 alkalom tökéletesen elég.:D

2012. júl. 7. 15:55
 10/29 anonim ***** válasza:
49%
Semmiképp ne hobbit keress! Azért unatkozol, mert magányos vagy. Járj szakkörökre, vagy tanfolyamra, ott könnyű barátokat szerezni. Ahhoz, hogy valakivel jó barátok legyetek, ahhoz sok időt kell együtt tölteni.
2012. júl. 7. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!