Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Voltatok már fent 24 óráig?

Voltatok már fent 24 óráig?

Figyelt kérdés

mármint pl. felkeltél reggel 8-kor és másnap 8-ig fent voltál?

Nekem most nem sikerült még 3 és fél óra kellett volna XD

2012. júl. 7. 15:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én egyszer fent voltam vagy 26 órát, és abból a 26-ból vagy 10-et piálással töltöttem. :D
2012. júl. 7. 19:40
 12/21 anonim válasza:

41 óra volt a rekordom...az volt eddigi életem, legszebb, legfurcsább és legemlékezetesebb ébren töltött időszaka...karácsonyi hajtás előtt , szenteste, és az ünnep második napjának eleje... Volt benne utazás,csomagolás, ölelések és minden, ami a karácsonyhoz tartozik... Azóta sem tudtam ezt a rekordot megdönteni 37-38 óra volt a max: Németországi utazásaim alkalmával...Rémálom volt végigkoncentrálni az utat

Nagy adag koffeinnel azért túl szoktam az ilyesmit élni...

2012. júl. 7. 20:21
 13/21 Kovács György válasza:
Igen, a csúcs nálam négy nap de akkor 24 éves voltam,ma már két naponta kell 2-3 óra alvás
2012. júl. 7. 20:44
 14/21 anonim ***** válasza:

3-4 nap az egyéni csúcsom kb .. nem emlékszem pontosan :D mikor még wowoztam :DD

Amúgy a világrekordot egy Randy Gardner nevű fickó tartja 18 nap 21 óra és 40 perccel. Bár ez szerintem csak az "egészséges" embereknél rekord.. el tudom képzelni hogy ha valaki valamilyen alvászavarban vagy ilyesmiben szenved akkor sokkal hosszabb ideig alvás nélkül "él"...

De erről sokat szoktam gondolkozni... hogy az emberiségnek meg kéne oldani azt hogy ne kelljen aludni.. számtalan lehetőség felnyílna előttünk... időpocsékolásnak tartom az alvást.

2012. júl. 7. 20:59
 15/21 anonim ***** válasza:
100 vagy 105 óra, azért nem tudom pontosan mert a végén párszor elájultam és már azt se tudtam hol vagyok
2012. júl. 7. 21:47
 16/21 anonim válasza:

eddig nekem a legtöbb 32 óra volt

40 fokban, egy nap két fellépéssel (néptáncolok, ehhez persze hozzátartozik a 5-6 alsószoknya, vastag blúzok, fejkendők.. stb.)

persze éjjel mulatni is kell a táncházban, ami azt jelenti, hogy iszunk is.. így a másnaposság lassan alakult ki, de nagyon kényelmetlen volt már a vége fele

soha többet :)

2012. júl. 8. 11:30
 17/21 A kérdező kommentje:
am úgy hallottam 5-6 nap után meghalunk alvás nélkül
2012. júl. 8. 16:20
 18/21 dirtboy ***** válasza:

nem hal meg 5-6nap után, van olyan betegség hogy nem tudnak aludni ők is évekig élnek még végül meg nem halnak.

akik meg tudnak aludni azok meg egyszerűen nem bírnak olyan sokáig ébren maradni hanem elájulnak,el alszanak azt ennyi.

2012. júl. 8. 16:43
 19/21 Netre járó lélek ***** válasza:
Az alvásmegvonásba bele lehet halni, nem mondom, hogy mindenki meghal, de a szerencsésebbek elájulnak és alszanak, a közepesen szerencsések kómába eshetnek, a szerencsétlenebbek bele is hallhatnak vagy tartósan károsodhat az agy, de akár szívinfarktust vagy agyvérzést is kaphatnak. Azért ezzel nem jó játszani.
2012. júl. 8. 20:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem 30-32 óra volt a max. Házibuli volt, reggel felkeltem, nappal készülődés, este buli, másnap reggel vendégek elmennek, 1 maradt d.u.-ig a busz miatt. Utána még takarítottam és úgy mentem el aludni.
2012. júl. 8. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!