Voltatok már fent 24 óráig?
mármint pl. felkeltél reggel 8-kor és másnap 8-ig fent voltál?
Nekem most nem sikerült még 3 és fél óra kellett volna XD

41 óra volt a rekordom...az volt eddigi életem, legszebb, legfurcsább és legemlékezetesebb ébren töltött időszaka...karácsonyi hajtás előtt , szenteste, és az ünnep második napjának eleje... Volt benne utazás,csomagolás, ölelések és minden, ami a karácsonyhoz tartozik... Azóta sem tudtam ezt a rekordot megdönteni 37-38 óra volt a max: Németországi utazásaim alkalmával...Rémálom volt végigkoncentrálni az utat
Nagy adag koffeinnel azért túl szoktam az ilyesmit élni...

3-4 nap az egyéni csúcsom kb .. nem emlékszem pontosan :D mikor még wowoztam :DD
Amúgy a világrekordot egy Randy Gardner nevű fickó tartja 18 nap 21 óra és 40 perccel. Bár ez szerintem csak az "egészséges" embereknél rekord.. el tudom képzelni hogy ha valaki valamilyen alvászavarban vagy ilyesmiben szenved akkor sokkal hosszabb ideig alvás nélkül "él"...
De erről sokat szoktam gondolkozni... hogy az emberiségnek meg kéne oldani azt hogy ne kelljen aludni.. számtalan lehetőség felnyílna előttünk... időpocsékolásnak tartom az alvást.

eddig nekem a legtöbb 32 óra volt
40 fokban, egy nap két fellépéssel (néptáncolok, ehhez persze hozzátartozik a 5-6 alsószoknya, vastag blúzok, fejkendők.. stb.)
persze éjjel mulatni is kell a táncházban, ami azt jelenti, hogy iszunk is.. így a másnaposság lassan alakult ki, de nagyon kényelmetlen volt már a vége fele
soha többet :)

nem hal meg 5-6nap után, van olyan betegség hogy nem tudnak aludni ők is évekig élnek még végül meg nem halnak.
akik meg tudnak aludni azok meg egyszerűen nem bírnak olyan sokáig ébren maradni hanem elájulnak,el alszanak azt ennyi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!