Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan pasival aki 3-4 oraig birta a sexet de nem elvezett el? Ez valami betegseg lehet?
nem mivel fiú vok xD
de am ne mondja má nekem bárki h 3-4órán keresztül szexelt...dúúúrva
am azé me nincs felizgulva és akk má csak erőlteti
Lehet hangulat / stressz kérdése is.
Volt olyan hogy 20-30 perc alatt sem tudtam elélvezni (de úgy kifáradtam hogy abba kellett hagyni), de az esetek 90%-ában meg 5 perc múlva kész vagyok...
Szia,én voltam:)
Úgy,volt,hogy fél kettőkor találkoztunk,fél három,háromnenegydkor már náunk voltunk:)...Szeretkeztünk...előjátékkal együtt( akkor még csak én elégítettem ki orálisan) Feltünt,hogy egy kicsit sokáig tart...de annyira nem foglalkoztam vele...mert iszonyatosan jü volt..Mikor végeztünk,akkor kérdezte,hogy mennyi az idő..19:45!!!! volt...majdnem elájultam:D...
Elment az idő,de mindkettem élveztük:P
Szerintem élvezd Te is:),meg a párod.
A barátom,akkor élvezett el gyorsan,mikor fürödtünk,és én a lábam akartam megmosni,és lehajoltam...szex lett a vége,és mikor azt mondtam neki,hogy "dugj meg.." arra begerjedt,igaz,így is volt egy óra...de az is jó volt.:)
Remélem tudtam segíteni.
Apropo,mi az,hogy nem tudsz vele erről beszélni?:)
03:06-os vagyok.Nem sok tapasztalatom van,sőt mondhatni minimális,de a kommentárokból azt szűrtem le,hogy "ritka" ha valaki sokáig bírja..:D
Eddig nem vettem észre,hogy betegség lenne,ha Tudjátok élvezni,akkor...miért lenne az?:P
Lehetőség van sok-sok póz kiproblására is;)
Az én barátom,akkor ment még el hamar,mikor táncoltam neki.De...az is jó ötlet,hogy egy sállal kösd össze a kezét a feje fölött,csókolgasd a testét...menj le egészen a köldöke vonaláig...nézz rá finoman...és nézd miközben az ágyéka felett,van a kezed,egyelőre még a levegőben..majd finoman.és lassan érintsd meg..Ekkor már minden bizonnyal ÁLLni fog:D..Kezd el táncolni..és nézz mélyen a szemébe,hajolj főlé,hogy a mellb***d épp,hogy a szájába érjen..izgasd fel...és utána mehet így tovább..
Náunk bevált:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!