Hogy tudnék könnyen elaludni?
Nehezemre megy az elalvás, tudnátok valami alvás előtt elvégezhető hatékony módszert ajánlani?
Egyébként 12 éves vagyok, ha ez számít valamit.
ha 12 évesen nem tudsz aludni, akkor lefogadom sok kólát vagy energiaitalt iszol. ez itt a baj.
ha meg netalán tévedek, és nem iszol ilyesmit, akkor a déli szunya a hibás. ha meg nem is ez a gond, akkor nem mozogsz eleget. ha le föl rohangálnál, mint a veled 1idős gyerekek, akkor tuti nem lenne gondod az alvással.
Nem tudom miért kell ismeretlenből ítélkezni, és kioktatni őt...
Nekem is voltak gondjaim az alvással 12 éves koromban, sőt még később is. Nem ittam energiaitalt, se kávét, rohangáltam mint a többiek, és mégse ment. Bármilyen lelki probléma is okozhat ilyen problémákat. Elalvás előtt próbálj már nyugis dolgokat csinálni, ne egyből a géptől menj az ágyba, az a lényeg hogy nyugodt legyél amikor lefekszel aludni. Ezek után próbáld ne ezt mondogatni hogy "úgyse fogok tudni elaludni". Sok sikert! :)
2. válaszoló: A meleg tej nem használt, bár lehet azért, mert fürdés előtt ittam meg. Banán épp nincs otthon, de ha lesz, majd eszek elalvás előtt. Köszönöm a tanácsot.
3. válaszoló: Kóla előfordul, energiaital ritkán. Délután nem szoktam aludni. Nincs túl sok lehetőség valamit csinálni ott, ahol én lakom, szóval csak akkor mozdulok ki, ha van valami program. Na, de nem ez a bűnös, mert nekem világ életemben voltak alvásproblémáim. Például csecsemő koromban is éjfélkor aludtam el. Csak most kezdtem el vele törődni, mert most különösen kijöttek. Szóval éjjel nem alszom, nappal meg olyan vagyok, mint a mosott sz*r, ha nem alszom át körülbelül a fél napot. Egyébként nem azért, de módszereket kérdeztem és nem pedig az okait, mert ha nem lennék vele tisztában, azt is megkérdeztem volna. Azért köszönöm.
4. válaszoló: Neked is köszönöm a választ és azt is, hogy megvédtél, bár nem biztos, hogy a 3.-nak volt valami rossz szándéka. Azért kedves vagy. Amúgy az számít, hogyha fürdés után megyek el aludni? Mert nekem körülbelül fél óráig tart, mire lefürdök, mert mindig lebambulok vagy valami ilyesmi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!