Fiúk! Hogyan beszéljem le a verekedésről? (20 évesek)
bár a kérdés fiúknak szólt, bevallom lány vagyok, de lenne ötletem. karatézom, és az edzőnk nem engedi, hogy verekedjünk. mondd meg neki, hogy ha behúzna annak a gyereknek, nem lenne önmagához méltó, és nem kell lesüllyedni a másik szintjére. másrészt pedig érdemes valakinek mindig a barátod közelében lenni, hogy szükség esetén le tudjátok fogni, vagy valami, ha a szép szó nem használ.
remélem, tudtam segíteni:D
15/L
Nem, dehogy. Magamra értettem, hogy tudom, hogy ez fiús dolog, de talán nem érzem át a helyzetet. Te csupán megerősítettél abban, amiért kiírtam a kérdést. Örülök, hogy van, aki szintén azt mondja, hogy a verekedést érdemes elkerülni. :) Tartottam tőle, hogy olyan válaszokat kapok majd, hogy minek akarok beleavatkozni. Ennyi a lényeg. :)
De ha megnézed, neked is írtam:
Az első válaszolónak is köszönöm, de sajnos ott lenni vele mindig képtelenség, azt meg hiába mondogatom neki, hogy ilyen gyáva alakot inkább sajnálni kell.
Szintén harcművész palánta vagyok és csak a saját jellemem alapján tudok tanácsot adni.
Teljes mértékben egyet értek az első válaszolóval. Nem szabad lesüllyedni a másik szintjére. De vannak olyan dolgok amiknél megengedett (japánnál maradva, a szamuráj megvédhette a becsületét, hiszen minden a becsület.)
Ha esetleg találkoznék az illetővel, megkérdezném, hogy miért tette és figyelmeztetném (verbálisan, semmi ütés/rúgás/harapás) hogy ha még egyszer meg meri tenni, nem ússza meg ennyivel.
Ha tényleg gyáva fából faragták, akkor meg sem fog fordulni a fejében a második akció. Ha nem, hát....akkor így járt. Nem tehetünk szegény lelkéért semmit. Csak arra figyeljen a párod, hogy ne okozzon maradandó sérülést (törés, ...halál például).
Hogy nehogy rám lehessen fogni, hogy felbujtást végzek itt az oldalon, felhívnám a párod figyelmét, hogy törvényileg nagy valószínűséggel ő húzza a rövidebbet, hiszen csak papíron van önvédelmet megengedő törvény hazánkban.
Hogyan beszélhetnéd le? Hát, te ismered a párod, elvileg ha nem is tudod, rá kéne érezned. Egy biztos, nem jó, ha fortyog benne. Vagy lépjen túl rajta, vagy oldja meg. Napjainkban az első választás lenne ésszerűbb. De mint társadalmunk egyik büszke hím tagja, nem biztos, hogy sikerülni fog neki. Elvileg ha engem megütöttek és nem tudtam visszaütni az engem is zavart.
Sajnálom, ha semmi használhatót nem tudtam írni.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!