Hogy beszéljem rá a szüleimet?
Figyelt kérdés
szeretnék törpehörcsögöt, de nem engedik.2010. aug. 29. 11:41
1/9 anonim válasza:
Nyilván azért nem akarnak hörcsögöt, mert egy állat tartása pénzbe kerül! Meg amúgy is válság van...
2/9 anonim válasza:
miért nem engedik? próbáld meggyőzni őket, hogy te fogod gondozni, takarítani és etetni. a törpehörcsög nem jár akkora felelősséggel mint pl egy kutya. ettől függetlenül persze gondozni kell.
3/9 anonim válasza:
vegyél egyet aztán vidd haza. Hiába van válság egy hörcsög miatt nem fogtok anyagi csődbe menni, nem zabálja fel az egész házat, mellesleg aranyos is és nem jár sok gonddal, a lényeg hogy ha akarsz akkor gondját viseld, mindig foglalkozz vele.
4/9 anonim válasza:
én is akartam, de nem kaptam.
mondtam nekik, hogy gondozom, meg mindent, de nem vették meg aztán lemondtam róla. :(
5/9 A kérdező kommentje:
utolsó: úgy érzem h velem is ez lesz.
2010. aug. 29. 14:13
6/9 anonim válasza:
Egy hörcsög tartása szinte semmibe nem kerül. Kell neki terrárium friss víz és mondjuk szotyola,salatá stb.Almot úgy old meg ha nem akarsz venni boldban hogy vágj szét újságpapírt.
7/9 A kérdező kommentje:
:( nem engedik. bármit mondok nem engedik. :'(
2010. aug. 29. 15:31
8/9 anonim válasza:
A törpehörcsög nagyon rövid életű. Mire a szívedhez nő, elpusztul. Aztán jön a sírás-rívás.
Ettől szeretnének megóvni a szüleid!
9/9 A kérdező kommentje:
:( biztos :(
2010. aug. 31. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!