Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy beszéljem rá a szüleimet?

Hogy beszéljem rá a szüleimet?

Figyelt kérdés
szeretnék törpehörcsögöt, de nem engedik.
2010. aug. 29. 11:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Nyilván azért nem akarnak hörcsögöt, mert egy állat tartása pénzbe kerül! Meg amúgy is válság van...
2010. aug. 29. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:
miért nem engedik? próbáld meggyőzni őket, hogy te fogod gondozni, takarítani és etetni. a törpehörcsög nem jár akkora felelősséggel mint pl egy kutya. ettől függetlenül persze gondozni kell.
2010. aug. 29. 11:50
 3/9 anonim ***** válasza:
vegyél egyet aztán vidd haza. Hiába van válság egy hörcsög miatt nem fogtok anyagi csődbe menni, nem zabálja fel az egész házat, mellesleg aranyos is és nem jár sok gonddal, a lényeg hogy ha akarsz akkor gondját viseld, mindig foglalkozz vele.
2010. aug. 29. 11:50
 4/9 anonim ***** válasza:

én is akartam, de nem kaptam.

mondtam nekik, hogy gondozom, meg mindent, de nem vették meg aztán lemondtam róla. :(

2010. aug. 29. 12:20
 5/9 A kérdező kommentje:
utolsó: úgy érzem h velem is ez lesz.
2010. aug. 29. 14:13
 6/9 anonim válasza:
Egy hörcsög tartása szinte semmibe nem kerül. Kell neki terrárium friss víz és mondjuk szotyola,salatá stb.Almot úgy old meg ha nem akarsz venni boldban hogy vágj szét újságpapírt.
2010. aug. 29. 14:47
 7/9 A kérdező kommentje:
:( nem engedik. bármit mondok nem engedik. :'(
2010. aug. 29. 15:31
 8/9 anonim ***** válasza:

A törpehörcsög nagyon rövid életű. Mire a szívedhez nő, elpusztul. Aztán jön a sírás-rívás.

Ettől szeretnének megóvni a szüleid!

2010. aug. 31. 08:26
 9/9 A kérdező kommentje:
:( biztos :(
2010. aug. 31. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!