Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan tudom, hogy megfigyelnek?

Honnan tudom, hogy megfigyelnek?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja lett vége egy kapcsolatomnak, mikor legutoljára találkoztam a barátommal, olyan információkat vágott hozzám, amikről semmi módon nem tudhatott, hiszen semmi "írásos nyoma nem volt" (tehát mondjuk internetes belső levelezés, stb.). Mikor megkérdeztem, hogy honnan tudja, azt mondta, hogy egy ismerősömtől, ami hazugság, mert senki sem tudhatta. Azóta nem találkoztunk, de a dolog folytatódott, mint kiderült hetek óta bármit teszek, arról "jelentenek", valaki (köztük olyan személyek, akiket én személyesen nem is ismerek) mindig tudja hol jártam, mit csináltam, és ez elég kellemetlen szituációkat teremt. Szinte nem használom a telefonomat, és internetes felületen sem folytatok személyes jellegű információcserét. Teljesen tanácstalan vagyok, és nem tudom, hogy védhetném ki a dolgot.

2012. jún. 22. 20:40
 1/2 anonim ***** válasza:
semmi joga sincs ahhoz, hogy megfigyeltessen. Szakítottatok. akkor meg mi köze van az életedhez? én a helyedben leordítanám a fejét, hogy fejezze be. ha meg más mód nincs akkor fenyegesd meg, hogy feljelented.
2012. jún. 22. 21:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy mikor legutoljára láttam, azt mondta, hogy soha többet nem akar látni, letiltott és letörölt mindenhonnan (tehát a számaimat,e-mailjeimet), hogy ne kereshessem, nem is láttam azóta. De akárhogy görgetem a szálakat,csak hozzá vezetnek vissza. (A dologban extra,hogy az illető személy nem magyar és nem is beszél magyarul.)
2012. jún. 22. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!